Nokia 603 Oyun simge sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Oyun simge sorunu
Arkadaşlar nokia 603 fp1 kurulu. Hackledikten sonra bazı oyunların simgeleri gözükmüyor ve siyah kare şeklinde gözüküyor. Bu sorun başka arkadaşlarda var mı ? Çözümünü bilen var mı ?

sertcocuk06

Üye
malesef dün bende de başladı silip yeniden yükledim ancak bir süre sonra yine siyah oldu .

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Hackli mi telefonun seninde ? Bu sorun nedir bilmiyorum. Youtube Downloand programınıda yukluyemıyorm oviden

sertcocuk06

Üye
evet telefonum hackli bunun dışında bir sorun yok, simgeler siyah oluyor : (

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hacki kaldırıp kullan birde

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Hackden oluyor büyük ihtimal. Hacklemeden olmuyordu çünkü

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman hacksiz kullanın veya simgesiz seçim sizin :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm için konuyu açtık=) geçiştirmek için değil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
başka çözümü olduğunu sanmıyorum yazılımı hacklediğinde böyşe sorunlar olması normaldir fp1 de bu iş biraz daha sorunlu diye biliyorum

sertcocuk06

Üye
galiba buldum sıkıntı temalardan kaynaklanıyor, bir kaç kez tema değiştirdim( örneğin: metro daeva112 teması ) ve biliyorsun temayla birlikte oyunlarda dahil bir çok uygulamanın simgesi değişiyor değişemeyenler siyah kalıyor, nokianın kendi temasına geçtiğimde simgelerde düzeldi, şuan sorun yok diğer temaları da sildim.. Bir dene istersen.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
galiba buldum sıkıntı temalardan kaynaklanıyor, bir kaç kez tema değiştirdim( örneğin: metro daeva112 teması ) ve biliyorsun temayla birlikte oyunlarda dahil bir çok uygulamanın simgesi değişiyor değişemeyenler siyah kalıyor, nokianın kendi temasına geçtiğimde simgelerde düzeldi, şuan sorun yok diğer temaları da sildim.. Bir dene istersen.

Hayır dostum olmuyor ya bende nokia temasındada aynı maalesef. Hackle ilgili olduğuna eminim ama Fp1 den sonra bu durum karşıma çıktı. Çözümü nasıl olur bilmiyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt