LG, 2GB RAM’li İlk Akıllı Telefonu Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lg nin satış rakamları ne durumda acep :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iyi iyi piyasada markanın çok olması iyidir.. Google motorolayı kurtaraydı iyiydi

m542tf

m542tf

Üye
34.1 milyon dolar kar elde etmiş

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lg için fena değil ama bunun ne kadarı telefondan o da önemli

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Elektr0

Elektr0

Üye
2 gb rami ne yapacaklar ya resmen goz boyamak
hayır android işletim sistemi için öle degil windowsphoneli bir telefonda böle bişi çıkarsa dediğin dogru olurdu...Android için yüksek donanım her zaman için daha iyidir...stabiliteyi artıtır

---------- Eklendi @ 22:42:46 ---------- Yazıldı @ 22:31:55 ----------

İyi yada kotu LG hep seviyeyi yukseltiyor ama yazilimda batiyor.

Hic yoktan ya Nokia ya kalsaydik ? Durduk yere kapanip acilan, webe girmekten aciz , kasintili cihazlari kullaniyor olurduk.

apple çıktı - dokunmatik başladı en son dokunmatik nokıadan geldi..
android çıktı - lg , samsung , HTC ve sayamadıgım 100lerce marka androidli telefonlar çıkardı bir Nokıa çıkarmadı hada inadına symbian diyor..41 Mp li bir kameranın telefon olması gibi bişi zaten en son ki symbian'ın.. onun yerine pro slr foto. makine alırım ben ama işte birde inadına nokıa diyen kullanıcılar var saygı duymak düşüyor bişide diyemiyorsun...

• Beğen
Tepkiler: klongs
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

hayır android işletim sistemi için öle degil windowsphoneli bir telefonda böle bişi çıkarsa dediğin dogru olurdu...Android için yüksek donanım her zaman için daha iyidir...stabiliteyi artıtır

---------- Eklendi @ 22:42:46 ---------- Yazıldı @ 22:31:55 ----------

apple çıktı - dokunmatik başladı en son dokunmatik nokıadan geldi..
android çıktı - lg , samsung , HTC ve sayamadıgım 100lerce marka androidli telefonlar çıkardı bir Nokıa çıkarmadı hada inadına symbian diyor..41 Mp li bir kameranın telefon olması gibi bişi zaten en son ki symbian'ın.. onun yerine pro slr foto. makine alırım ben ama işte birde inadına nokıa diyen kullanıcılar var saygı duymak düşüyor bişide diyemiyorsun...
Yani...Nokia bana göre candır...

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt