eyvallah sağolun :) A.selam ;)
Nextman Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: aynen eve dogru gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin kaç saattir net yok yine saldırı mı var ne anlamadım
m542tf' Alıntı: aynen eve dogru gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin kaç saattir net yok yine saldırı mı var ne anlamadım
Eykul Üye greenmile' Alıntı: herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Galiba fenerbahce konusuna yazicaktin katistirdin
greenmile' Alıntı: herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Galiba fenerbahce konusuna yazicaktin katistirdin
haydaravısyon Üye Eykul' Alıntı: Saygisizlik dayak ile cozum buluyormus Genişletmek için tıkla ... evet nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir [h=1][/h]
Eykul' Alıntı: Saygisizlik dayak ile cozum buluyormus Genişletmek için tıkla ... evet nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir [h=1][/h]
karayel90 Üye nextman' Alıntı: Allah kolaylık versin kaç saattir net yok yine saldırı mı var ne anlamadım Genişletmek için tıkla ... Bende daha demin zorlanıyodu net
nextman' Alıntı: Allah kolaylık versin kaç saattir net yok yine saldırı mı var ne anlamadım Genişletmek için tıkla ... Bende daha demin zorlanıyodu net
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler kim kızdırdı esmayı Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali Kemal (Lumi) Bugun herkez bana takmis yada ben onlara taktim bilemiyorum
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler kim kızdırdı esmayı Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali Kemal (Lumi) Bugun herkez bana takmis yada ben onlara taktim bilemiyorum
m542tf Üye Eykul' Alıntı: Selamun aleykum... Malesef saygisizligin dayak ile onlenebilecegini sanan sahsiyetlerle ayni ulkede yasiyoruz.... Devir hangi devir? Genişletmek için tıkla ... ne demiş atalarımız "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Eykul' Alıntı: Selamun aleykum... Malesef saygisizligin dayak ile onlenebilecegini sanan sahsiyetlerle ayni ulkede yasiyoruz.... Devir hangi devir? Genişletmek için tıkla ... ne demiş atalarımız "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
karayel90 Üye Elektr0' Alıntı: yaz mı geldi ne burası gene coşmuş Genişletmek için tıkla ... Ee çoşcak tabi
Eykul Üye hasane51' Alıntı: Ben de iyiyim ---------- Eklendi @ 23:20:17 ---------- Yazıldı @ 23:19:13 ---------- Aleykumselam bi şey mi oldu ? Genişletmek için tıkla ... Sence saygisizlik dayak ile mi cozulur? Tek ben mi saf gibi baska cozum oldugunu dusunuyorum
hasane51' Alıntı: Ben de iyiyim ---------- Eklendi @ 23:20:17 ---------- Yazıldı @ 23:19:13 ---------- Aleykumselam bi şey mi oldu ? Genişletmek için tıkla ... Sence saygisizlik dayak ile mi cozulur? Tek ben mi saf gibi baska cozum oldugunu dusunuyorum
greenmile Üye Eykul' Alıntı: Galiba fenerbahce konusuna yazicaktin katistirdin Genişletmek için tıkla ... ben bu mesaj sayısını futbol bölümünde yapmadım
Eykul' Alıntı: Galiba fenerbahce konusuna yazicaktin katistirdin Genişletmek için tıkla ... ben bu mesaj sayısını futbol bölümünde yapmadım
m542tf Üye nextman' Alıntı: Allah kolaylık versin kaç saattir net yok yine saldırı mı var ne anlamadım Genişletmek için tıkla ... vodafone da sıkıntı yok
nextman' Alıntı: Allah kolaylık versin kaç saattir net yok yine saldırı mı var ne anlamadım Genişletmek için tıkla ... vodafone da sıkıntı yok
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Aleykum selam Ali Kemal (Lumi) Bugun herkez bana takmis yada ben onlara taktim bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... lumi mayıs sonunda geliyor bugün konuştuk takma kafanı herkesin bazen ters bir günü olur ama sen herkes degilsin yanlış anlama
Eykul' Alıntı: Aleykum selam Ali Kemal (Lumi) Bugun herkez bana takmis yada ben onlara taktim bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... lumi mayıs sonunda geliyor bugün konuştuk takma kafanı herkesin bazen ters bir günü olur ama sen herkes degilsin yanlış anlama