günaydın
m542tf Üye Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:39 ---------- Yazıldı @ 00:04:41 ---------- ismail010' Alıntı: bu kuralı bilmiodum İlk mesajta yazmıyodu.s.s Genişletmek için tıkla ... öğrendin bundan sonra yazmassın
Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:39 ---------- Yazıldı @ 00:04:41 ---------- ismail010' Alıntı: bu kuralı bilmiodum İlk mesajta yazmıyodu.s.s Genişletmek için tıkla ... öğrendin bundan sonra yazmassın
haydaravısyon Üye ismail010' Alıntı: bu kuralı bilmiodum İlk mesajta yazmıyodu.s.s Genişletmek için tıkla ... Aslında kural sayılmaz maxicep geleneklerinden biri ---------- Eklendi @ 00:07:39 ---------- Yazıldı @ 00:07:22 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
ismail010' Alıntı: bu kuralı bilmiodum İlk mesajta yazmıyodu.s.s Genişletmek için tıkla ... Aslında kural sayılmaz maxicep geleneklerinden biri ---------- Eklendi @ 00:07:39 ---------- Yazıldı @ 00:07:22 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Amaru Shady Üye haydaravısyon' Alıntı: Aslında kural sayılmaz maxicep geleneklerinden biri ---------- Eklendi @ 00:07:39 ---------- Yazıldı @ 00:07:22 ---------- aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
haydaravısyon' Alıntı: Aslında kural sayılmaz maxicep geleneklerinden biri ---------- Eklendi @ 00:07:39 ---------- Yazıldı @ 00:07:22 ---------- aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
Hasan Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:39 ---------- Yazıldı @ 00:04:41 ---------- öğrendin bundan sonra yazmassın Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 00:06:39 ---------- Yazıldı @ 00:04:41 ---------- öğrendin bundan sonra yazmassın Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... bi gün de burda olmasan olmaz
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: A.s Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: hoşgeldin furkan Genişletmek için tıkla ...
hasane51' Alıntı: A.s Genişletmek için tıkla ... m542tf' Alıntı: hoşgeldin furkan Genişletmek için tıkla ...