n70 galeri sorunu ACİLLLL!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hearbex

Üye
    Konu Sahibi
n70 galeri sorunu ACİLLLL!!!!!!
Arkadaşlar n70 cep telime hafıza kartımı takıyorum ve içindekileri dosya yöneticisinden rahatça görebiliyorum ama galeri girip görüntü ve video müzik hiçbirine girmiyo tel donuyo kaç defa formatladım ama bu sorun bir türlü çözülmedi lütfen bir el atın yardımcı olun çok acill

Fatih.33

Üye
kardeş belki de hafza kartnda sorun vardır. Hafıza kartnı yedekle ve kartı formatla bir de öyle dene bide hafıza kartın kac MB belki kaldrmaz ama bu düşük bi ihtimal.

hearbex

Üye
    Konu Sahibi
kardeş belki de hafza kartnda sorun vardır. Hafıza kartnı yedekle ve kartı formatla bir de öyle dene bide hafıza kartın kac MB belki kaldrmaz ama bu düşük bi ihtimal.
kardeş hafıza kartı 1gb zaten önceden bir problem yoktu senin dediğini denedim olmadı bide şöyle bir şey var 64MB lık hafıza kartını takınca problem yok başka takınca hepsinde tel donuyor

Metin MF

Metin MF

Üye
hafıza kartını biçimlendir

yunus5055

yunus5055

Üye
N70 in sadece bi özelliğini sevmiyorum ... Format atmak adam gibi iş görmüyo ... Mesela bendede kırmızı tuş uygulama kapatıyo .. Çözümü yok yani hertürlü yolu denedim olmuyo ... Senin olaydada bence bi kaç kere teli hafıza kartı olmadan çalıştır sonra kartı takıp çalıştır ... Olmazsa yeni bi hafıza kartı al .. O zaman düzelir sanırım ...

hearbex

Üye
    Konu Sahibi
N70 in sadece bi özelliğini sevmiyorum ... Format atmak adam gibi iş görmüyo ... Mesela bendede kırmızı tuş uygulama kapatıyo .. Çözümü yok yani hertürlü yolu denedim olmuyo ... Senin olaydada bence bi kaç kere teli hafıza kartı olmadan çalıştır sonra kartı takıp çalıştır ... Olmazsa yeni bi hafıza kartı al .. O zaman düzelir sanırım ...
hafıza kartını değiştirdim ama fayda yok

Fatih.33

Üye
kardes kart yuwasnı temizle ve kartla temas eden demirleri bi iğne yardımıyla azıcık yukarı kaldrmayı dene böylece teması arttrablrsn bnde 7610 kullanıyorum arada bır hafıza kartını ve sim kartnı kabul etmyodu demirlerini kaldrdm ve 2 aydan fazla bir süredr sorunsuz kullanıyorum.

webci274

Üye
Kardeş galeride fotoğraf ve müzik başlığına tıklayınca mı donuyor, yoksa galeri de resimlere falan bakarken üzerine tıklayınca mı?
Ilkinde donuyorsa telefon _PalbTN klasörlerini oluşturuyor ondan bekliyor. Ikincisinde donuyorsa: "Sen hala telefon galerisini mi kullanıyorsun!" diyorum. Lcg'nin bir resim görüntüleyen programı vardı galeri konusunda işini görür. O olmazsa x-plore'den bak şahane bir şey, biliyorsun.

yunus5055

yunus5055

Üye
Tel galerisini sadece resim düzenlerken kullanıyorum .. Dur bi dk la resim düzenlerken galeriyi açmıyorki :p ... Nese anladınız siz onu :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
arkadaslarla dalga geciyon galiba yada ogrenmek icin soruyon neyse , formatla bosa urasma telin galerisi hantal kaliyor. Yani donar. Kartida bosuna degistirirsin. Xplore kullan telin kendi galerisi ve dosya yonetisi ancak dusuk hafiza kartinda calisir. Xplore begenmiyorsan forumdan begendigin bir pro.yukle onu kullan. Format atacaksan *#7370# dene telin guvenlik kodunu biliyorsan :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bende 6630 tel var. 2gb kart kullaniyom. Boyle bir problemim yok. Yasasin xplorer :) en iyi tel kullanmasini bildigin teldir. Bosuna markalari karalamayin

yunus5055

yunus5055

Üye
bende 6630 tel var. 2gb kart kullaniyom. Boyle bir problemim yok. Yasasin xplorer :) en iyi tel kullanmasini bildigin teldir. Bosuna markalari karalamayin

Ben xploreyi 1.22 den beri takip ediyorum .. Yaklaşık 6 yıl felan oluyo ışte :) ... Belkide gelmiş geçmiş en iyi programdır :) kendi çapında tabi :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt