galaxy s3 tanıtıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
gs3 ün işlemci mimarisinin enerji tasarrufu dolayısıyla hem şarj süresini olumlu yonde etkıleyıp hemde ısınma daha az olacağını söylemekte mümkün.tek konusulan sey telefonun tipi
halbuki siri geldiğinde devrimmiş gibi yorum yapan kişiler ( editörler,forum üyeleri) gs3 hıcbır tusa basmadan bu komutları yerıne getırebıldığı halde göz ardı eedıyor ,video izlerken farklı işlemler yapabilmek,kablosuz şarj bunlar hangi telefonda var gs3 ten başka.
tek eleştiri ram in aynı kalması bence mali400 hızaşırtılmış gayet yeterli

Uruloki

Uruloki

Üye
şimdi bir haber var maxicepte diyorki meızu mx (sadece çift çekirdek) bencmarkda (antutu) s3 ü geçmiş . biliyorsunuz s3 4 çekirdek ama ikiside a9 platformu bunun nedeni ne sizce ? androidin 4 çekirdek kullanamayıp verim alamamasımı yoksa mimari farkımı.

çekirdek olayı win 8 de görmek istiyorum quallcomm u ne kadar fark edicek çok daha iyi bir çok çekirdek yönetimiyle dört çekirdekler farkı belirginleştirebilir ve ayrıca sgs3 ü hiç beğenmedim 4s gibi ara model olmuş tamamen ayrıca antutu ya güvenme hakan abi htc one x daha dün 12bin küsür alıyordu sgs3 ün tanıtıldığı gün 9bin küsür oldu ne iş hatta bunu tüm benchmark yazılımları için demek lazım

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
klongs

klongs

Üye

çekirdek olayı win 8 de görmek istiyorum quallcomm u ne kadar fark edicek çok daha iyi bir çok çekirdek yönetimiyle dört çekirdekler farkı belirginleştirebilir ve ayrıca sgs3 ü hiç beğenmedim 4s gibi ara model olmuş tamamen ayrıca antutu ya güvenme hakan abi htc one x daha dün 12bin küsür alıyordu sgs3 ün tanıtıldığı gün 9bin küsür oldu ne iş hatta bunu tüm benchmark yazılımları için demek lazım

yeni ota güncellemesi geldi ondan olabilir ve hepsinde geçiyordu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeni ota güncellemesi geldi ondan olabilir ve hepsinde geçiyordu

hesaplamada çan egrisi mi kullanıyorlar acaba :ehe

---------- Eklendi @ 23:35:38 ---------- Yazıldı @ 23:33:36 ----------

hepsi biryana one s ten haber alan var mı testlerde one x i geçtiginden beri ses çıkmıyor cihaz hakkında

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
klongs

klongs

Üye
en son çipsetinin üretiminde sorun var diye biliyorum ondan sonra bir şey çıkmadı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
en son çipsetinin üretiminde sorun var diye biliyorum ondan sonra bir şey çıkmadı

qualcomm üretimi yetiştiremiyormuş ama bunun yıllık planları zaten yapılmıştır bence cihaz one x i baltalamasın diye chipset stoku bahane edilrek revize edilebilir. Aynı stoklar at&t one x e yetiyor nedense

klongs

klongs

Üye
​htc nin adiliği işte abi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
​htc nin adiliği işte abi

yapıcak bişey yok kaliteli telefon yapmıyor zaten sadece android ve donanımla telefon satıyor htc zaten kaliteli telefon yapsaydı hala çekmecemde duran tattoo ve p3400den vazgeçmezdim

franzliszt

franzliszt

Üye
gs3 ün işlemci mimarisinin enerji tasarrufu dolayısıyla hem şarj süresini olumlu yonde etkıleyıp hemde ısınma daha az olacağını söylemekte mümkün.tek konusulan sey telefonun tipi
halbuki siri geldiğinde devrimmiş gibi yorum yapan kişiler ( editörler,forum üyeleri) gs3 hıcbır tusa basmadan bu komutları yerıne getırebıldığı halde göz ardı eedıyor ,video izlerken farklı işlemler yapabilmek,kablosuz şarj bunlar hangi telefonda var gs3 ten başka.
tek eleştiri ram in aynı kalması bence mali400 hızaşırtılmış gayet yeterli
bazı noktalarda katılıyorum sana ama siri zaten devrimdi nock nock diye sorunca şakalarını bile anlayıp cevap verebiliyor yani bu sistem şuan baya geniş ve kullanılır siriyi aktif etmen için düğmeye basman gerekmiyor ios5 de telefonu kafana yaklaştır siri açılıyor bu sürekli aktif siri bir algılayıcı buna adamış bu yüzden siriyi iphone4 yazılımla getirmediler çünkü 4 de bu algılayıcı yok eğer ana düğmeye uzun basarsan siri açılıyor vs vs . bu video izlerken başka işlemler yapmak cpu nun yeteneğine bağlı bu güzel,ben bu cihazı beğendim ama tasarım bana göre değil ve iphone5 bundan daha kapsamlı gelecek gibi bir beklentim var görücez yanılmıyorsam yenilik senesi makyaja giriyor apple bu sene

---------- Eklendi @ 09:21:47 ---------- Yazıldı @ 09:20:35 ----------

cidden antutu çok sallama :)) bende ara model olarak gördüm bu cihazı beklentileri karşıladımı bilmiyorum.

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
4.5 inc olsa hadi tamam da 4.8 neyin nesi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
4.5 inc olsa hadi tamam da 4.8 neyin nesi

katılıyorum, iPhone 4S 3.5" & Galaxy SIII 4.8" ekrana sahipler. Kıyaslamalarda da göreceğiz ki fark çok büyük. Tabi yeni iPhone'un ekranı nasıl onu da bilmiyoruz. Muhtemelen 4" olur ama Apple'ın işi belli olmaz :D

Üst Alt