galaxy s3 tanıtıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 tanıtıldı..

Güney Kore'nin teknoloji devlerinden Samsung'un, belki de bugüne kadar hakkında en çok spekülasyon yayımlanan akıllı telefonu Galaxy S III, Londra'da düzenlenen etkinlik kapsamında nihayet resmi olarak tanıtıldı.

136.6 mm x 70.6 mm x 8.6 mm ebatlarında ve 133 gram ağırlığında tasarlanan Galaxy S III, 1.4 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformundan ve 1 GB RAM'den güç alıyor, Android 4.0 ICS işletim sistemini kullanıyor.

4.8-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekrana, 16 GB / 32 GB / 64 GB dahili flash bellek seçeneklerine yer verilen akıllı telefonda kapasite microSD kartlarla arttırılabiliyor.

Bluetooth 4.0, A-GPS, NFC ve Wi-Fi ile donatılan akıllı telefonun ön yüzünde 1.9 MP, arka yüzünde ise 8 MP kamera konumlandırılmış. Ana kamera HD video kaydı yapabiliyor.

2100 mAh'lik bataryaya sahip akıllı telefonun fiyat ve çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor.

Lenneth

Üye
Tasarimini begenmedim, HTC One X cok daha iyi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tasarım mükemmel . donanım da güzel artık geriye uygulama kaldı

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Türe

Türe

Üye
Tasarım mükemmel . donanım da güzel artık geriye uygulama kaldı

Bence de tasarimi guzel olmus yuvarlak hatlar iyi dusunulmus lakin ekran 4.3 veya 4.5 olsa daha iyi olurdu bana kalrsa . Merakla turkiyeye gelmesini bekleyecegim buyuk ihtimalle yazin gelir

aleranol

aleranol

Üye
Lanet olsun tasarımı berbat yoksa herşeyi mükkemmel :aha: aah be tasarımı şu komik olan dediğim:ağlarım: Arkadaşlar artık one x one v yada iphone 4s diyeni keserim haberiniz olsun:destere: Ben bile samsung'a artık güveniyom vaayt bea.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Lanet olsun tasarımı berbat yoksa herşeyi mükkemmel :aha: aah be tasarımı şu komik olan dediğim:ağlarım: Arkadaşlar artık one x one v yada iphone 4s diyeni keserim haberiniz olsun:destere: Ben bile samsung'a artık güveniyom vaayt bea.

iphone 5'i bekle

TeAmo42

TeAmo42

Üye
incelik olarak çok hoş bence

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Donanım olarak beğendim ama 4.8 ekran abartılı olmuş.
Taşımak için yanında çantada verirler her halde.:)

klongs

klongs

Üye

sen bile s3 u begendiysen iphone 5 ten fazla satar

Türe

Türe

Üye
O incelik buyuklugu hissettirmiyor s2 den biliyorum ;) bunun üstune Apple nasil bir iPhone 5 hazirlayacak daha da meraklanmaya basladim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
A9 kullanmıslar acaba a15leri ceyizlerinemi koyacaklar!

SilentOne

SilentOne

Üye
koyacaklar heralde

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
klongs

klongs

Üye
wifi ile sarj ozelligi varmis o nasil oluyor ki

franzliszt

franzliszt

Üye
29 mayıs dedi heralde yanlış duymadıysam satışda olacak. evet bu modelide gördük gayet güzel bir model ama ben daha ihtişamlı birşey bekliyordum iphone5 bunu gömebilir yeni cihaz alacaklar iki kere düşünsün.cihazın ön kısmını beğendim ama arka kasa çok başarısız olmuş bence.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile sarj ozelligi varmis o nasil oluyor ki
geçenlerde amerikan cadillac araba firmasıda sanırım iphone için böyle bir aksesuar tanıttı.olabiliyor sanırım.
ek olarak sesle komut sistemide var telefon kilit modundayken kamera play müzik vs diyince otomatik komutları algılayıp yerıne getirdiği söyleniyor şimdilik 8 dil desteklediği ve siri ye göre şivelerden etkilenmediği söyleniyor

---------- Eklendi @ 21:20:14 ---------- Yazıldı @ 21:19:54 ----------

edit wifi ile değil kablosuz şarj

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
S2nin fiyatları 100
civarına insede alsak 3:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt