Amaru Shady
Üye
Tasarım olarak Nokia Apple Htc .. Samsung tasarım konusunda hepsinin altında..
samsung tasarımda kötü ama ben bunu beğendim.
Tasarım olarak Nokia Apple Htc .. Samsung tasarım konusunda hepsinin altında..
telefonun beyazı diğerine göre daha iyi fakat arka tasarımı özellikle çok kötü. one x tasarımının yanına bile yaklaşamıyor fakat performans olarak one x ten daha iyi test sonuçlarına göre.birde yazılımsal olrakta daha iyi özellikleri var tasarım tek soru işareti bencede ama amartıldığı kadarda kötü değil
samsung tasarımda kötü ama ben bunu beğendim.
tasarım için doğadan esinlendik demişler tanıtımda bana daha çok htc esintisi gibi geldi.. Ben samsung sevmiyorum almam ama sanırım bekleyenlerin beklentilerini karşılamıştır diye düşünüyorum
cep degil torba lazim. torbaphone olmusTehlike ";4662268][COLOR="DarkRed' Alıntı:Canavar bir makine ancak 4.8inç bir telefon için büyük bir boyut bence cepte taşınması zor olur.[/COLOR]
ozamanda gs2 nin kopyası gibi yorumlar yapılacaktı fena eleştiriler alacaktı yine yani ne yapsa olmayacaktı bencesgs2 tasarımı üzerinden devam edilseydi şu anda bu cihaza söylenicek laf kalmazdı keşke s2yi revize etselerdi
herkezin kendi görüşü var saygı duyarım fakat 5 inçlik note nin satış rakamlarına bakarsak boyutu bir sorun değil ki bu telefonu alanın büyük ölçüde leptopa almasına ve taşımasına gerek kalmaz.bence güzel.cep degil torba lazim. torbaphone olmus
ozamanda gs2 nin kopyası gibi yorumlar yapılacaktı fena eleştiriler alacaktı yine yani ne yapsa olmayacaktı bence
herkezin kendi görüşü var saygı duyarım fakat 5 inçlik note nin satış rakamlarına bakarsak boyutu bir sorun değil ki bu telefonu alanın büyük ölçüde leptopa almasına ve taşımasına gerek kalmaz.bence güzel.
ozamanda gs2 nin kopyası gibi yorumlar yapılacaktı fena eleştiriler alacaktı yine yani ne yapsa olmayacaktı bence
herkezin kendi görüşü var saygı duyarım fakat 5 inçlik note nin satış rakamlarına bakarsak boyutu bir sorun değil ki bu telefonu alanın büyük ölçüde leptopa almasına ve taşımasına gerek kalmaz.bence güzel.
şimdi bir haber var maxicepte diyorki meızu mx (sadece çift çekirdek) bencmarkda (antutu) s3 ü geçmiş . biliyorsunuz s3 4 çekirdek ama ikiside a9 platformu bunun nedeni ne sizce ? androidin 4 çekirdek kullanamayıp verim alamamasımı yoksa mimari farkımı.
nanometre olayıysa zaten performans farkı normaldir bu arada meizu yu da ilk defa görmüş oldum
mimari farkı çok önemli s4 chipsetleri 28nanometre mimariye sahip o yüzden iki çekirdekli one s dört çekirdekli tegra3 lü onex i geçiyordu
---------- Eklendi @ 20:41:48 ---------- Yazıldı @ 20:38:31 ----------
bu arada meizu 2.3.5gingerbread
Tehlike ";4662268][COLOR="DarkRed' Alıntı:Canavar bir makine ancak 4.8inç bir telefon için büyük bir boyut bence cepte taşınması zor olur.
nanometre olayıysa zaten performans farkı normaldir bu arada meizu yu da ilk defa görmüş oldum
şimdi bir haber var maxicepte diyorki meızu mx (sadece çift çekirdek) bencmarkda (antutu) s3 ü geçmiş . biliyorsunuz s3 4 çekirdek ama ikiside a9 platformu bunun nedeni ne sizce ? androidin 4 çekirdek kullanamayıp verim alamamasımı yoksa mimari farkımı.
Sen basketçisin tabi ondan
boyut da tıpkı tasarım gibi kişiden kişiye değişir. Ben s2yi tek elle kullanırken arkadaşlarım çift el kullanıyor. 4.8 biraz büyük alışdıktan sonra sorun olmaz.