Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
aceba chrome simgelerine benzer bi belle barmı hazırlasam?

agun35

Üye
:alkis Güzel öneriler var yardımlaşma var sabırsızlandım şimdi:D Levent hocanın menü moduyla yüklenen temaya göre iconlar değişiyosa metalci melekde temayı paylaşır benim de istediğim olur birde madia barda bt olabilirde accelswic olmasa iyi olur diyorum ama çokta önemli değil yani Kolay gelsin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:alkis Güzel öneriler var yardımlaşma var sabırsızlandım şimdi:D Levent hocanın menü moduyla yüklenen temaya göre iconlar değişiyosa metalci melekde temayı paylaşır benim de istediğim olur birde madia barda bt olabilirde accelswic olmasa iyi olur diyorum ama çokta önemli değil yani Kolay gelsin
temayı yaparımda uzun sürer :D

Mert045

Mert045

Üye
böyle menü simgesiyle seçenekler yer değiştirir mısın

agun35

Üye
Pardon ya ben paylaştığını tema sandım ozaman ısrarcı olmayım boş zamanında uğraşırsın belki acelesi yok yani

Mert045

Mert045

Üye
yok atacan

agun35

Üye
:kop2:

agun35

Üye
Kendime tabi tema zannedip hemen üstüne atladım

agun35

Üye
aynen:oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
böyle menü simgesiyle seçenekler yer değiştirir mısın

El işareti var sağda.Sende el işareti demiştin..Şu yazılım çıksın Fontu senin istediğin gibi editleyip ayrıca vereyim ok.
Çıktıkdan sonra mesajla hatırlatırsan sevinirim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
belle top barda olan şeyleri mediabardan kaldır :oke: böylece forumdaki en işlevsel cfw olur :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ilerde ikon düzenlemeyi düşünürsen

seyduna27

seyduna27

Üye
fw nin yayinlanacagi gunu sabirsizlikla bekliyorum super bi fw olcak buna eminim simdiden emeginize saglik :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Mert045

Mert045

Üye
El işareti var sağda.Sende el işareti demiştin..Şu yazılım çıksın Fontu senin istediğin gibi editleyip ayrıca vereyim ok.
Çıktıkdan sonra mesajla hatırlatırsan sevinirim.

yok ben onu demek istemedim. Menü simgesi sola geçmiş seçenekler sağa onu dedim.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
@Mert o kadar modlama bilgim yok.Elinde Kaynak varsa nasıl yapıldığına dair yönlendirebilirsen deneye bilirim.Simgeler değil menülerin işlevi ve görevleriyle yer değiştir diyorsun sanırım,İşlevleri dahil değilmi ?