Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
N97 (RM-505) için iş bitmişir arkadaşlar son Testlerimde tüm karakterler çalışır haldedir ! Hayırlı uğurlu olsun !
Sıra N97Mini de !
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler
N97 C6 portlarında Çok sorunlu olmasına karşın desteğini bizden esirgemeyen Furkana da ayrıca teşekkürler !
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Anıl'a bu link yolla Furkan)
Furkan ayrıca atığın "StaticFeatures.dll" de hala FM Transmitter çalışmıyor. Ekran parlaklığı hassas yapılabiliyor. Ilgilenirsen sevinirim
Edit;
Semih sana attığım dosyada Ekran titreşimi çalışıyor. Klavye Testleri için ayrıca 5 kere attım cfw'ye ekran titreşim modunu 5inde de çalıştı. Neyse sıkıntı yok V2 ile kullanırsın benimkiler denemeydi
Edit 2;
Arap klavyesi bulunan N97 kullanan arkadaşımız varsa bunu deneyip sonuçları bana yazarsa çok sevinirim![]()
Çok şükür, N97 klavyesini kurtardık (2. yazışım
). Bende emeği geçen herkesi kutluyorum. İşte bizler birbirimize destek olursak sorunlar çözülüyor böyle 
Özellikle Eray, senin birden çıkıpta testlerimize dahil olman diğer N97 sahiplerini de düşünmeye sevketti. Gerçek bir ekip gibi çalışarak sonuca ulaştırdın bizleri. Kutluyorum

FM Transmitter için sana FM Transmitter düzeltme modunu (kendim yaptım hiçbir yerde yok) özel mesajla göndereyim. Onu incele bi. İnceleme işini iyi beceriyorsun.
---------- Eklendi @ 23:15:00 ---------- Yazıldı @ 23:14:24 ----------
furkan
---------- Eklendi @ 23:04:35 ---------- Yazıldı @ 23:02:24 ----------
sımdı bıde kod değiştirip uygulacam ya belki calısır. sen n97 ıcın ne yaptıysan miniyede aynısını uygulayabılır mısın
Tahmin etmiştim. Senin telefonun kökeni farklı olmasa çok daha güzel olurdu