Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü
Sponsorlu Bağlantılar
custave
Üye
kıesten yapamazmıyız
klongs
Üye
turu seçemezsen olmaz
custave
Üye
kıesten yapamazmıyız
klongs
Üye
bir üye paylaşmıştı hafıza kartını çıkarıp tekrar dene
custave
Üye
hafıza kartı takılı degıl ben en ıysı 4.0.4 beklıym
*#272* kor secılıydı sanırım kore olcak neden desteklemıyo acaba GT I9100XXKL1 yazıyo surumunde
galiba asya stock romu var onlarda tur olmayabilir sana 2.3.5 tr stock romunu vereyim odinle yüklemeyi anlatırım yüklersin onda tur seçili olur saten kiesle güncellersin
custave
Üye
tamam bı denerız
klongs
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indir 7zipi yükle stock romu indirdikten 7zip ile çıkar sonra
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indir teli kapat ses kapama home power tuşlarına aynı anda bas download mode alacak sonra teli usbyle bağla odini aç yukarıda orada pda tuşu olacak ona bas zipten çıkardığın stock romu seç starta bas olur
custave
Üye
TESEKURLER
BEN 2.3.5 TUR yukledıkten sonra oto guncl 2.3.6 tekrar yukleye bılırmıyım yukledıkten sonra tur secenegı olurmu
klongs
Üye
bu 2.3.6 saten
custave
Üye
yukleme bıttıkten sonra ne yapmalıyım usb cıkartıp telefon kendısı acılıcakmı yoksa hom powr ses yapmalımıyım
bu 2.3. 6 tur olanmı
klongs
Üye
yükleme bittikten sonra kendisi açılır bu türkiye kiesi yükleyince tur seçilmiş olacak
bir şey değil 5 dkya yükler ilk açılış biraz uzun sürer
custave
Üye
arkadas odinle denedim yukleme baslamadi telefonu goruyo start dedigimde bunlar yaziyo
enter cs fot md5
check md5 do not unplug the cable
please wait
md5 hash value is invalid
samsung md5 is invalid
end
arkadas odinle denedim yukleme baslamadi telefonu goruyo start dedigimde bunlar yaziyo
enter cs fot md5
check md5 do not unplug the cable
please wait
md5 hash value is invalid
samsung md5 is invalid
end