[Symbian Türkiye] Lumia 900 , One X , Galaxy Nexus ve iPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Benim mesajim niye silindi anlamis degilim ! |-)

kmesne

kmesne

Üye
hah galaxy s3 geldişimdi lumilar maalesef arka planda olacak

bir karşılaştırma gelsinde aradakifarkı görelim

Türe

Türe

Üye
hah galaxy s3 geldişimdi lumilar maalesef arka planda olacak

bir karşılaştırma gelsinde aradakifarkı görelim

Daha nasil bir hizda calisiyor bilmiyoruz ama eger tahmin ettigim gibiyse Lumialar gume gider

pRime.

pRime.

Üye
nokia 808 bekliyorum çıksın burda incelicem aktarıcam direk , benim beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi kamera alanında bence mükemmel olacak o cihaz ama bu yazılım konusu şüpheli porgram vs . bu arada bizde halen n8 mevcut belle sürümünün halen internet browserında çok ciddi problem ve geç cevap verme var bunun dışında belleyi beğendim.lumia 800 inceledim benden tavsiye eğer alacaksanız beyaz renginin kaplamasını çok güzel yapmışlar parlıyor göz önünde bulundurun , mavi daha mat.

Dostum ben zaten hiçbir zaman symbian tarayıcısına iyi demedim. benim tartıştığım konu cihazın multimedya özellikleri. ayrıca arm11 işlemciye rağmen 808 çok daha tepkili olmuş daha bir hoş kullanımı falan.

kmesne

kmesne

Üye
Sanırım tekrar lte ile övüneceksiniz
fakat videolu web testlerinde s3 ün geçeceğine %80 eminim

SheFy

SheFy

Üye
samsungun bu kadar yuksek dananimin yapmasi sadece goz boyamak baska bir sey degil sonra fiyatta ucar

kmesne

kmesne

Üye
Göz boyamak mı Neden göz boyamak daha düşük bir donanım daha güçsüz bir telefona sebep olurdu Adam donanımını yükseltince göz mü boyuyor ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
samsungun bu kadar yuksek dananimin yapmasi sadece goz boyamak baska bir sey degil sonra fiyatta ucar

Amaç góz boyamak olsaydı emin ol daha iyisini yapabilirlerdi. o kadar donanım yerine sistemi geliştirseler tabi ki daha iyi ama samsung -ózellikle s2 ile- yazılım konusunda çalıştığını gósterdı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Göz boyamak mı Neden göz boyamak daha düşük bir donanım daha güçsüz bir telefona sebep olurdu Adam donanımını yükseltince göz mü boyuyor ?

Bu arada s3'ün gpu'su nedir?

kmesne

kmesne

Üye
Mali-400MP

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: franzliszt
kmesne

kmesne

Üye
Valla Testlerde çok iyi Bütün rakiplerini geçti

klongs

klongs

Üye
burda tüm sonuçlar belli değil özelliklede gpu spnuçlarına bakınca ortaya çıkacak bekleyip görelim grafik işlemcisi nasılmış.

hep glbenchmark 2.1 deyip dururdun senin için glbenchmark 2.1 in test sonucunu buldum

---------- Eklendi @ 23:23:54 ---------- Yazıldı @ 23:19:40 ----------

buda gsmarenanın test sonuçları

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çıkan her cihazın direk iphone la kıyaslanıyo olması iphone un kalitesini ortaya koymaktan başka bi işe yaramaz.. İphone 4 le s3 ü kıyaslamak son derece saçma çıkış tarihi farkına bakılmalı önce. İphone5 çıktığında ne yapacaksınız? Nokia seven bi Nokia kullanıcısı olsam da iphone her zaman bir adım önde olacak.

• Beğen
Tepkiler: franzliszt

Üst Alt