hah galaxy s3 geldişimdi lumilar maalesef arka planda olacak
bir karşılaştırma gelsinde aradakifarkı görelim
nokia 808 bekliyorum çıksın burda incelicem aktarıcam direk , benim beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi kamera alanında bence mükemmel olacak o cihaz ama bu yazılım konusu şüpheli porgram vs . bu arada bizde halen n8 mevcut belle sürümünün halen internet browserında çok ciddi problem ve geç cevap verme var bunun dışında belleyi beğendim.lumia 800 inceledim benden tavsiye eğer alacaksanız beyaz renginin kaplamasını çok güzel yapmışlar parlıyor göz önünde bulundurun , mavi daha mat.
samsungun bu kadar yuksek dananimin yapmasi sadece goz boyamak baska bir sey degil sonra fiyatta ucar
Göz boyamak mı Neden göz boyamak daha düşük bir donanım daha güçsüz bir telefona sebep olurdu Adam donanımını yükseltince göz mü boyuyor ?
Mali-400MP
overlock edilmiş mali gpu evet s2 deki ama hızı arttırılmış.Bu s2'deki mi?
overlock edilmiş mali gpu evet s2 deki ama hızı arttırılmış.
Valla Testlerde çok iyi Bütün rakiplerini geçti
Gene de gelecek iPhone5'in muhtemel 4 çekirdekli grafik işlemcisini geçemez...
burda tüm sonuçlar belli değil özelliklede gpu spnuçlarına bakınca ortaya çıkacak bekleyip görelim grafik işlemcisi nasılmış.Samsung Galaxy S III karşılaştırmalı test sonuçları açıklandı Buraya bakmamışsın sanırım
İki testte de ıphone geçmiş
burda tüm sonuçlar belli değil özelliklede gpu spnuçlarına bakınca ortaya çıkacak bekleyip görelim grafik işlemcisi nasılmış.