Bu yazı bana bir yerden tanıdık geldiYazılarımın paylaşılmış olması güzel birşey. Teşekkürler
![]()

. Tartışma diyorsun ama asıl tartışma çıkarıcak kelimeyi kendin söylüyorsun.bırak süleyman hiç tartışma
kimsenin kimseye cahilin teki deme hakkı yoktur. Tartışma diyorsun ama asıl tartışma çıkarıcak kelimeyi kendin söylüyorsun.
abi haklısın düzelttim
[ENGİN];4650895' Alıntı:sistemlerı tartışalım ok.ama neden ona saçma buna saçmalık lafları ortada dolaşıyor isteyen android ,symbian,iphone kullansın herkesin kendi seçimi beğenmediğiniz sistemi kullanana canlı ,cahil sözleri yakışmıyor yinede ısrarla bunu yapanlar var amaçları neyse artık.
yazıda yanlış birşey varmı ? yok ?Konuda açık bir şekilde gayet güzel bir anlatım bulunmakda, kötüye yorumlama, karalama yok. Deneyimli veya deneyimsiz illaki bir telefonu eline alıp test etmek şart değil, test eden ediyor sizde buna göre değerlendirme yapıyorsunuz. Makaleyi oluşturan arkadaş da buna göre yapmıştır değerlendirmesini yada gerçekten test etme imkanı olmuştur bilemeyiz? yazılana bakarız yanlış birşey varmı? yok! ozaman eleştirilerimizi ona göre yapalım, içinde hakaret olmadan, kırıcı olmadan, küçük düşürmeden saygı ve sevgi içinde karşılıklı anlaşarak devam edelim sadece bu konu için demiyorum her konuda böyle duyarlı olmanızı dilerim.

yükseltme varsa? bunu herkes yapıyor htc sahibide yapıyor, samsung kullanıcısıda yapıyor, iphone kullanıcısıda yapıyor.kötüye yorumlama, karalama yok, Deneyimli veya deneyimsiz illaki bir telefonu eline alıp test etmek şart değil, test eden ediyor sizde buna göre değerlendirme yapıyorsunuz.
yanlış birşeymi demiş? tasarım, şekil şemal kullanılan malzeme vs, iphone hakkındada açıklama yapmış tasarımı hakkında ne demiş çok kötü berbat? Yanlış açıklamışsa bunu uygun dille anlatırsın, varsa bukadar tecrüben, teknoloji ile alakan ilgin konuda bana yapmış olduğun şekilde diğer arkadaşlarınada aynı üslupden açıklayabilirdin. Yaptığın ve yapacağın eleştirilerde üyelere karşı üslup olarak tavrın ve tahrik etmeye yönelik sözlerin hoş olmamıştı, yukardanda anlaşıldığı üzere yaptığın eleştirilere karşılık verilen tepkiler (alıntıdır) şeklinde silinmiştir.akıllıtelefontasarımı
dikkat edersen sadece android demiş bende zaten onun için bunula ölümüne kapışırımklongs sana fiyat sınırı olmadan bir telefon al deseler ne alırdın yarından sonra
![]()
franzslist android kullanmiyor
dikkat edersen sadece android demiş bende zaten onun için bunula ölümüne kapışırımklongs sana fiyat sınırı olmadan bir telefon al deseler ne alırdın yarından sonra
![]()

aslında bu konunun makalesi yada incelememi desek halen aynı fikirdeyim ama sizde haklısınız adam kendi platformunu koruyacak tabi benim gibi sivri dilliler yazıncada rahatsız olacaklar , adamlara diyorumki gelin havadan atmayın cihazı elinize alın yaptırim böyle varsayımla olmaz,, size halen inatlaşıyorlar bu kişilere bilgi versek ne olacak vermesek ne olacak cihazının ne yaptığını bilmiyor işin ayrıntısında değiller bu bölüm takip eden adamlarda dünyadan bir haber site güncel herzaman haberler hızlı ama bilgi eksikliği yoğun en ufağından video örnekleri veriyorum fps .dts,vs.. nasıl açılacağı onu bile anlamak istemiyorlar tek çekirdeği sistem hızıyla çift çekirdeği geçer diyenden tutunda Evangelia Pandela gibi nokianın geleceğini görenler bile var yada cihazlarının sistemlerinin fat olduğunu söyleyince one diyen oluyor .Biz azıcık gerçeği çıtlatınca kızıyorlar güçlerine gidiyor üslubu kaybedip kaybettiriyorlar halbuki adamların gözlerini açmaya çalışıyorum ama onlar gerek görmüyor heralde. neyse ben anladım sizi selamlar uslubumu bozmam bilgiye devam.bu arada yüksek lisans okumaktayım moskovadan her türlü yeni cihaz sorularına açığım ilk şak diye çıkıyor hemen burada yeni cihazlar nexus s special aliminyumdan tutun deri yapımı özel iphonelar üretiliyor apple amblemi yanan(yaklaşık 8000rubleye yapıyorlar nerdeyse iphoneun yarı parası) . ve ciddi bir nokia noktası , ben adamlara sorduğum zaman özellikle xzone,mvideo,ve mavi metro hattındaki kaçakçılar bile nokiaya rağbetin azaldığını (bu arada oro çok iyi satmış burda) samsung ve iphone serisi istendiğini söylüyorlar yani işin gerçek boyutu var bilin bugünde mvideodaki adam samsungun omnıa7 modelinin lumia 800 den çok sattığını söyledi , nokia lumia 800 20 000 ruble om7 13000 ruble . herkeze selamlar buyrun bilgi.Aleykum selam kardeşim bak ne güzel konuşmuşsunyükseltme varsa? bunu herkes yapıyor htc sahibide yapıyor, samsung kullanıcısıda yapıyor, iphone kullanıcısıda yapıyor. yanlış birşeymi demiş? tasarım, şekil şemal kullanılan malzeme vs, iphone hakkındada açıklama yapmış tasarımı hakkında ne demiş çok kötü berbat? Yanlış açıklamışsa bunu uygun dille anlatırsın, varsa bukadar tecrüben, teknoloji ile alakan ilgin konuda bana yapmış olduğun şekilde diğer arkadaşlarınada aynı üslupden açıklayabilirdin. Yaptığın ve yapacağın eleştirilerde üyelere karşı üslup olarak tavrın ve tahrik etmeye yönelik sözlerin hoş olmamıştı, yukardanda anlaşıldığı üzere yaptığın eleştirilere karşılık verilen tepkiler (alıntıdır) şeklinde silinmiştir.
kardeşim ama ben senle kapışmam kusura bakma okadar boş zamanım yok.
lafımın çoğu franzliste yönelikdi zaten senle monoton oldu klongsbence bundan sonra seninle tartışmayalım sıkıcı ve anlamsız oluyor. Ama franzlistle sonuna kadar kapışırım.
aslında bu konunun makalesi yada incelememi desek halen aynı fikirdeyim ama sizde haklısınız adam kendi platformunu koruyacak tabi benim gibi sivri dilliler yazıncada rahatsız olacaklar , adamlara diyorumki gelin havadan atmayın cihazı elinize alın yaptırim böyle varsayımla olmaz,, size halen inatlaşıyorlar bu kişilere bilgi versek ne olacak vermesek ne olacak cihazının ne yaptığını bilmiyor işin ayrıntısında değiller bu bölüm takip eden adamlarda dünyadan bir haber site güncel herzaman haberler hızlı ama bilgi eksikliği yoğun en ufağından video örnekleri veriyorum fps .dts,vs.. nasıl açılacağı onu bile anlamak istemiyorlar tek çekirdeği sistem hızıyla çift çekirdeği geçer diyenden tutunda Evangelia Pandela gibi nokianın geleceğini görenler bile var yada cihazlarının sistemlerinin fat olduğunu söyleyince one diyen oluyor .Biz azıcık gerçeği çıtlatınca kızıyorlar güçlerine gidiyor üslubu kaybedip kaybettiriyorlar halbuki adamların gözlerini açmaya çalışıyorum ama onlar gerek görmüyor heralde. neyse ben anladım sizi selamlar uslubumu bozmam bilgiye devam.bu arada yüksek lisans okumaktayım moskovadan her türlü yeni cihaz sorularına açığım ilk şak diye çıkıyor hemen burada yeni cihazlar nexus s special aliminyumdan tutun deri yapımı özel iphonelar üretiliyor apple amblemi yanan(yaklaşık 8000rubleye yapıyorlar nerdeyse iphoneun yarı parası) . ve ciddi bir nokia noktası , ben adamlara sorduğum zaman özellikle xzone,mvideo,ve mavi metro hattındaki kaçakçılar bile nokiaya rağbetin azaldığını (bu arada oro çok iyi satmış burda) samsung ve iphone serisi istendiğini söylüyorlar yani işin gerçek boyutu var bilin bugünde mvideodaki adam samsungun omnıa7 modelinin lumia 800 den çok sattığını söyledi , nokia lumia 800 20 000 ruble om7 13000 ruble . herkeze selamlar buyrun bilgi.
---------- Eklendi @ 21:55:36 ---------- Yazıldı @ 21:49:42 ----------
kardeşim ama ben senle kapışmam kusura bakma okadar boş zamanım yok.
siz konuya yorum yapın üslubumu sizden öğrenecek değilim.
iyiki uyarı aldım. Haklısın her cihazın eksik noktasını sen de biliyorsun ben de ama üslubun kaçınılmaz tartışmalara yol açıyor. Svri dil demek kötü söz kullanan demek değildir. Lisans yapsanda başbakanda olsan yine de üslubun berbat. Co-admine ne kadar güzel konuşuyorsun. Bizimle de böyle konuşsan ne olacak?
nokia 808 bekliyorum çıksın burda incelicem aktarıcam direk , benim beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi kamera alanında bence mükemmel olacak o cihaz ama bu yazılım konusu şüpheli porgram vs . bu arada bizde halen n8 mevcut belle sürümünün halen internet browserında çok ciddi problem ve geç cevap verme var bunun dışında belleyi beğendim.lumia 800 inceledim benden tavsiye eğer alacaksanız beyaz renginin kaplamasını çok güzel yapmışlar parlıyor göz önünde bulundurun , mavi daha mat.Tartışmak çok anlamsız. Lumia'nın üstünlüğü yok denecek kadar az.
nokia 808 bekliyorum çıksın burda incelicem aktarıcam direk , benim beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi kamera alanında bence mükemmel olacak o cihaz ama bu yazılım konusu şüpheli porgram vs . bu arada bizde halen n8 mevcut belle sürümünün halen internet browserında çok ciddi problem ve geç cevap verme var bunun dışında belleyi beğendim.lumia 800 inceledim benden tavsiye eğer alacaksanız beyaz renginin kaplamasını çok güzel yapmışlar parlıyor göz önünde bulundurun , mavi daha mat.