Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ertosun

Üye
Bahsettiğim mantıkdan yola giderek yaptıgım.

N97 ciler bir daha deneyın :D

denedim klavyede sorunlu "l" ve "," tuşları düzelmiş fmvericide çalışıyor...

ikinci karakterler kaymış. (!? yerleri hep değişik.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
N97 minide c6 dosyalarını kullandım 2. karakterler hariç ilk tuşlar sorunsuz. Smdı n97 mini pti dosyasını c6 ya uyarlıcam hem adını değişcem hem hex de yazıor 555 34 die onu değişcem.

3 dk snra sonucu sölerm :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

T.O.P S.E.C.R.E.T

denedim klavyede sorunlu "l" ve "," tuşları düzelmiş fmvericide çalışıyor...

ikinci karakterler kaymış. (!? yerleri hep değişik.

Nasıl bir sorun bu ya, biri düzeliyor diğeri bozuluyor :D Çok saçma ya :D

N97 minide c6 dosyalarını kullandım 2. karakterler hariç ilk tuşlar sorunsuz. Smdı n97 mini pti dosyasını c6 ya uyarlıcam hem adını değişcem hem hex de yazıor 555 34 die onu değişcem.

3 dk snra sonucu sölerm :D

Hayırlı bir sonuç bekliyoruz :)

fLuke!

fLuke!

Üye
SP2'yi merakla bekliyorum.

semihh95

semihh95

Üye
3dk gecmıs sonuc ne?

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
Hüsrana uğradım :) Fiziksel klawyedeki ilk tuşlari sorunsuz basıyor hepsi. 2. tuşlarin yeri karışık sembolleri kullanamıcaklar yani :D Bunada şükür

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye
Hüsrana uğradım :) Fiziksel klawyedeki ilk tuşlari sorunsuz basıyor hepsi. 2. tuşlarin yeri karışık sembolleri kullanamıcaklar yani :D Bunada şükür

sağolda :D zaten öyleydi ilk basta:D bide bana gonderdıgını denemeye gerek kaldı mı

ertosun

Üye

sağolda :D zaten öyleydi ilk basta:D bide bana gonderdıgını denemeye gerek kaldı mı
ilginçtir ofw yi yükledim ondada ( ? ! karakterleri farklı yerlerden çıkıyor. fiziksel çok fazla kullanmadığım için yeni farkettim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu klavyede birşey var ama çözen symbian'ı da çözer :D

---------- Eklendi @ 20:40:06 ---------- Yazıldı @ 20:39:46 ----------

ilginçtir ofw yi yükledim ondada ( ? ! karakterleri farklı yerlerden çıkıyor. fiziksel çok fazla kullanmadığım için yeni farkettim

Sorun önceden de mi vardı yani :aha:

---------- Eklendi @ 20:40:35 ---------- Yazıldı @ 20:40:06 ----------

ertosun, OFW'yi iyi incele. Belki Nokia hata yapmıştır, biz o yüzden çözemiyoruz :aha:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Ahmet kardeşim hex kullandın mı uyarlarken.?

---------- Eklendi @ 20:43:26 ---------- Yazıldı @ 20:42:07 ----------

:) bende de oyleydı hacı :) benımkı arap kokenlıydı ben ondan oyle dıe dusundum. ama suan kı o değişik olan yerlerdende değişik cıkıyor:)

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
Gerek kalmadı :D tek çözüm n97 mini pti dosyasına bakarak karakterleri hex ile tek tek c6 portunun pti dosyasını duzenlemek tek çözüm kaldıda hangi karakter nerde çözmek zor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gerek kalmadı :D tek çözüm n97 mini pti dosyasına bakarak karakterleri hex ile tek tek c6 portunun pti dosyasını duzenlemek tek çözüm kaldıda hangi karakter nerde çözmek zor.

ertosun klavyenin orjinalinde de sorunlu olduğunu söyledi. Sende de öyle mi acaba?

M. tAHA

M. tAHA

Üye

ben ordakı yerlerı bıle bulamadım ya bugun baktımda :D:D

---------- Eklendi @ 20:48:35 ---------- Yazıldı @ 20:47:14 ----------

yanlız sunu soyleyebılırım. eger klavye acıkken mesaj yazı tıklayıp birinci karakterler sorunsuz 2. nın yerı değişikse sorun olmaz bence. Ahmet kardesım sen bana uploadlayablır mısın bana düzenlediğin seyi

ertosun

Üye

ben ordakı yerlerı bıle bulamadım ya bugun baktımda :D:D

---------- Eklendi @ 20:48:35 ---------- Yazıldı @ 20:47:14 ----------

yanlız sunu soyleyebılırım. eger klavye acıkken mesaj yazı tıklayıp birinci karakterler sorunsuz 2. nın yerı değişikse sorun olmaz bence. Ahmet kardesım sen bana uploadlayablır mısın bana düzenlediğin seyi

Aynen senin dediğin gibi birinci karakterler sorunsuz. İkinci karakterlerde de . , normal, diğerleri sapıtık (zaten orjinalide öyleymiş).

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
zaten sorun 2.karakterlerdeydi Taha diğerlerinde sorun yoktu ki.. 2.karakterler türkçe karakterler için zaten bize o lzm :) Bu arada orjinalinde bende sorun yoktu gerçi benimki Türkiye'den alınma..

semihh95

semihh95

Üye
evet aynen orjinali sorunsuzdu simdide nokya haric tamam rambo sen bu sekilde paketle noktayi sym ile hallediyoruz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zaten sorun 2.karakterlerdeydi Taha diğerlerinde sorun yoktu ki.. 2.karakterler türkçe karakterler için zaten bize o lzm :) Bu arada orjinalinde bende sorun yoktu gerçi benimki Türkiye'den alınma..

Nasıl oluyor ya birinde klavye orjinalinde sorunlu diğerinde değil :allalla: Bu iş en baştan sorunluymuş :ehe

---------- Eklendi @ 20:59:38 ---------- Yazıldı @ 20:57:59 ----------

evet aynen orjinali sorunsuzdu simdide nokya haric tamam rambo sen bu sekilde paketle noktayi sym ile hallediyoruz

Zaten şuanda Anılbaran'da mod.

@eray (DoomOcculta): Sana verdiğim StaticFeatures.dll dosyasını sys\bin içine atıp FM Transmitter'e baktın mı çalışıyor mu diye? Çalışıyorsa Anılbaran'a o dosyayı ileteyim, bari sorunlu paketlemesin stilleri :)

ertosun

Üye

Üst Alt