Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
Biraz önce merak edip qwerty açtım görmeyeli aylar olmuştu :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eray, ekte verdiğmi dosyayı sys\bin içine atıp flaşladıktan sonra hem klavyenin bozulmadığına hem de FM transmitter'in çalışıp çalışmadığına bakabilir misin?

ysf-smet

ysf-smet

Üye
aynen diğer arkadaşların söylediği olursa tam süper olur birde ana tema anna olan güzel bir tema olursa daha iyi olur bir daha tema aramak zorunda kalmayız şimdiden teşekkürler ::::D

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
Bahsettiğim mantıkdan yola giderek yaptıgım.

N97 ciler bir daha deneyın :D

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Furkan akşama deneyip haber vericem şimdi dışarı çıkmam gerekiyor.

Edit;
Pesimist akşama denerim onuda inş çalışır :)

semihh95

semihh95

Üye
Açılış resmi Nokia Ovi + c6 temaları var (Light tema kullanıyorum. telefon beyaz olunca beyaz tema daha çok hoşuma gidiyor)
ve dokunmatık ekran titreşimi fix'i var. Birde Hassas ekran parlaklığında da düzelttim. ama Furkan v2 de zaten yapılması gerekeni layıkı ile yapmış :) v2 çıkana kadar bunu kullanabilirsin

hassas parlaklık farkettm ıyı ama dokunmatk tıtresımı hala calısmıyor

Mert045

Mert045

Üye

Güzel mi :D

---------- Eklendi @ 18:10:23 ---------- Yazıldı @ 18:09:41 ----------

Senin sayende bende T9'u artık kullanmaya başladım :sarıl: Üstelik flaştan sonra programsız, uğraşsız :)

Vallaha ekranı yan çevirince parmakları yetiştiricem diye canım çıktı 3 dk kullandım sonra t9 devam :) ulan bunu nasıl kullanıyorlar bileklerim ağrıdı 3 kelime yazıcam diye :)

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
türkçe c6 rm 612 içinden orjinal ecom-2-0.spi dosyasını çıkarıp bana verebilirmi birisi. ters mantık deniyelim birde. şayet olursa mini içinde olur.

Yani misal n97 mini için sanal klawye yapmak için n97 mini dosyalarını editliyoruz gene.

Ama burda c6 sistemine n97 mini dosyalarını uydurmaya çalılşıyoruz. O yüzden de olmuyor.

Hatta orjinal türkçe c6 rm612 içinden o 3 dosyayı ecom-2-0.spi , PtiKeymappings_612_34.dll , srsf_3_0.bin dosyalarını çıkarıp verebilirmi biri :D Deneme yapıcam.

Mert045

Mert045

Üye
Ben şuan ofw tabanli bi yazılım kullanıyorum t9 geliştirmek isterdim ama maalesef uymuyor en kısa zamanda tck kurucam o zaman yeni t9 sürümleri gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
semihh95

semihh95

Üye
sp2 bekle gumbur gumbur gelıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
bi bagış yapında neşemizi bulalım :D

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
türkçe c6 rm 612 içinden orjinal ecom-2-0.spi dosyasını çıkarıp bana verebilirmi birisi. ters mantık deniyelim birde. şayet olursa mini içinde olur.

Yani misal n97 mini için sanal klawye yapmak için n97 mini dosyalarını editliyoruz gene.

Ama burda c6 sistemine n97 mini dosyalarını uydurmaya çalılşıyoruz. O yüzden de olmuyor.

Hatta orjinal türkçe c6 rm612 içinden o 3 dosyayı ecom-2-0.spi , PtiKeymappings_612_34.dll , srsf_3_0.bin dosyalarını çıkarıp verebilirmi biri :D Deneme yapıcam.

Çok haklısın, C6'ya orjinal N97 dosyaları atıyoruz ondan çalışmıyor. C6-00'da da klavye var. E biz niye yırtınıyoruz ki :D Belki de çözüm burda, zekana hayran kaldım ;)

Buyur istediğin dosyaları eke ekledim.

Dosyaları hazırlarken farkettim, Türkçe C6-00 içinde sadece PtiKeymappings_612_06.dll dosyası vardı Pti'lerden. Acaba, N97 klavye fix modlarında, 555_34 veya 612_34 yerine 612_06 yazıp, ecom-2-0.spi dosyasını da HEX editörle açıp en alttaki Pti bölümünüde ona göre düzenleyip kaydetsek sonuç ne olur? Hem Pesimist'te sorunun bu Pti'lerde olduğunu söylemişti.

Onu da düşündüm, onu da eke ekledim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ertosun

Üye
ben erayın dün gece verdiği dosyanın içine orjinal n97 rofs2 dosaysından PtiKeymappings_505_34.dll dosyasını ekledim. iki tuş düzeldi. fm verici çalışmıyodu.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
N97 Mini için olanını denicem şimdi şayet olursa n97 dede olur. Haydı bana kolaygele teli bozmayız ıns :D

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
Müjdemi isterim buı iş tamamıdr :D

• Beğen

Üst Alt