Kaldırıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Annanın son ve orjinal olana nasıl dönülüyor yardımcı olabilecek ?

xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
bugün telefona şifre koyim ddm ayarlar>telefon>tlfn yönetimi>güvenlik ayarları>şifremeden telefon ve havıza kartını şifreledim şifreleme % olarak başladı alta aldım orayı sonra unuttum şifreme yapıldığını diğer sim taktım telefon bi açıldı uygulamalar bozuk bnde şifreleme yerine baktım telefon hafızası bozuk diyo ne yapmam gerek ???

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Anna 25-007 Turkey Downrage olarak geri yükleyebilr miyiz.. Eğer yüklenirse mesaj atar mısınız

alis4321

Üye
sa faruk bey benımde c6-01 telefonum war belle dondum hıc memnun degılım pr.1.2 surumune donmemde yardımcı olurmusun ?

ANIL

ANIL

Admin
başarılı teşekkürler

alonedreamer

alonedreamer

Üye
facebook link alabilirmiyim kardeş

canlarotomotiv

canlarotomotiv

Üye
kardeş eline saglık videolu anlatımın cok güzel benim tel nokia c7 belle guncelledim pişman oldum dil ingilizce oldu flash aterken hata modu verdi ve artık acılmıyor nasıl acabilirim yardım edersen mınnettar kalırım sımdıden tşkler

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Admin Arkadaşlardan Bu Konuyu Üst Konu yapmalarını rica Ediyorum.. Tşkler..

miln

Üye
Admin Arkadaşlardan Bu Konuyu Üst Konu yapmalarını rica Ediyorum.. Tşkler..

dostm c6.01 kullanyrm ve belle yukledgm gune lanet edyrm,flas nasl atılr format nasl atilr hc bi fikrim yok,allah muhammed icin detayli bi resmli videolu bseler yap yoksa kracm teli,o kadar para verdk 5800dan farki yok,kasıyo heryerde akıcılik yok telde

faruk26kuraf

Üye
Anna 25-007 Turkey Downrage olarak geri yükleyebilr miyiz.. Eğer yüklenirse mesaj atar mısınız

dönebilirsın benın tel c6 01 belleydi annaya dondum

---------- Eklendi @ 13:20:46 ---------- Yazıldı @ 13:19:06 ----------

dostm c6.01 kullanyrm ve belle yukledgm gune lanet edyrm,flas nasl atılr format nasl atilr hc bi fikrim yok,allah muhammed icin detayli bi resmli videolu bseler yap yoksa kracm teli,o kadar para verdk 5800dan farki yok,kasıyo heryerde akıcılik yok telde

dostum bende c6 01 kullaniyorum belle yukluydu annaya dondum kurtuldum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İyi bir konu eline sağlık.

faruk26kuraf

Üye
...

---------- Eklendi @ 00:10:30 ---------- Yazıldı @ 00:06:16 ----------

:) :good:

kaya ben senın anlatımla dondum tesekkurler

---------- Eklendi @ 13:29:43 ---------- Yazıldı @ 13:25:29 ----------

aslında cok basıt ama telefona bısey olurdıye korkuyoruz annaya donmek ısteyen arkadaslar cuma gunu yardımcı olabırım msn [email protected]

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Videoyu Tam İzlerseniz olayı çözersiniz.. ama videonun üstündeki açıklamayı yapın..

'Sefer

'Sefer

Üye

5800 ile C6-01 arasında dağlar kadar fark var benim C6-01 imin donduğuna 1 saniye olsun bile rastlamadım

Dumbledore

Dumbledore

Üye

Burası yeri değil ama c6-01i 5800dan ayıran şey belle diye düşünüyorum.Sağolasın bu konu sayesinde arkadaşın teli tekrar anna yaptık.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
basit işler bunlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt