Kaldırıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

YücelÜlker

Üye
kaya.77 üstad. harikaların ötesindesin diyebilirim.. heleki bi konuda görmüştüm yorumunu olana kadar deneyin olacak.. biryerde yanlış vardır ama tekrar tekrar deneyin demişsin katılıyorum bu sözüne.. 7 saatte yapsamda tekrar tekrar denedim yaptım.. phonıxtekı refulsh meselesı.. ben tam ekran yapmadan kullanıyordum programı refulsh u bırturlu goremıyodum hep update software sseklınde denedım yapamadım refulsh u bulunca en sonlarda retry gelıyor hata seklınde onda cancel dıyordum ama degıııl gorene kadar retry demıssın yaptım ve basarılı.. Allahın sadaakati üzerine olsun başarılarının devamını diliyorum.. Belleden anna ya geçiş zahmetlide olsa harika oldu.. Emeğin var hakkın helal olsun inşAllah..

Nokia e6 telefonda yaptım.

bruzai

Üye
Nokia 500 telefonum için de aynı işlemi yapabilirmiyim..?
Deneyen arkadaşlar varmı yada sadece söylenen modeller için mi bu anlatım..?

06ankam

Üye
NaviFirm de Quality Assurance kısmına geçince hata msj alıyorum
"Temel alınan bağlantı kapatıldı:SSL\TLS düvenli kanalı içi güven ilişkisi kurulamadı"
yardımcı olurmusunuz çözemiyorum.

T4Qi

T4Qi

Üye
Merhaba.
Sizden bir konuda bana yardım etmenizi istiyorum ben Nokia C6-01 kullanıyorum Belle güncellemesi yaptım ve bundan çok rahatsızım Anna'ya tekrar dönmek istiyorum ama defalarca denememe rağmen yapamadım sürekli aynı hata ile karşılaşıyorum telefonumu açıkken deniyorum kapatıp deniyorum hepsinde aynı hata lütfen birisi bana yardım etsin
Msn Adresim: [email protected]..

Aldığım hata !!!

ERROR: Failed to set phone to flashmode
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

jehrooo

jehrooo

Üye
Abicim ben c6-01e denedim gerçektende harika oldu her şey için çok sağolun ALLAH razı olsun. :oke:

joker66

Üye
NaviFirm de Quality Assurance kısmına geçince hata msj alıyorum
"Temel alınan bağlantı kapatıldı:SSL\TLS düvenli kanalı içi güven ilişkisi kurulamadı"
yardımcı olurmusunuz çözemiyorum. arkadaşlar c6-01 var bu kısımda bende de aynı sorun var neden olur acaba

jehrooo

jehrooo

Üye
Kardeş buyur bi linki kullan aynı dosylar bende aynı hatayı alıyordum bu nu dene dosyalar aynı yani n8 v.11.005

bihterberk

Üye
kardeş scandinavya naviden güvenli olmadığı gerekçesi ile inmiyor diğer dosyalar tamam nasıl bulucaz

---------- Eklendi @ 02:06:25 ---------- Yazıldı @ 02:00:15 ----------

yukarıda bir link var ama kırık lütfen yeniler misiniz

jehrooo

jehrooo

Üye
benim verdiğim linkten bahsediyorsan link gayet iyi çalışıyor kardeş.

bihterberk

Üye
teşekkürler şimdi tamam akşam indiremedim

---------- Eklendi @ 15:07:32 ---------- Yazıldı @ 13:42:07 ----------

vin 7 ye phoneix 2010 yüklenmiyor çözümü yok mu

---------- Eklendi @ 15:36:57 ---------- Yazıldı @ 15:07:32 ----------

arkadaşlar phoneix 2010 vin 7 yüklenmiyor yardım lütfen

haqan_1987

Üye
keşke C7 için sıfırdan açıklayııcı bi anlatım olsa da şu belle den kurtulsam.

haqan_1987

Üye
keşke C7 için sıfırdan açıklayııcı bi anlatım olsa da şu belle den kurtulsam.

başka kim akşam 7 den başlayıp gece 01:00 a kadar başkasının problemini düzeltmeye çalışır ki.tabiki FARUK.ON NUMARA ADAM.BENİ LANET BELLE DEN KURTARAN ADAM FARUKBEKL

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
başka kim akşam 7 den başlayıp gece 01:00 a kadar başkasının problemini düzeltmeye çalışır ki.tabiki FARUK.ON NUMARA ADAM.BENİ LANET BELLE DEN KURTARAN ADAM FARUKBEKL

eyvallah.. kardeşim. sağol..

IoweU

Üye
İntenette çok araştırdım, sonunda bu siteyi buldum-çok şükür.
Ama sorun şu ki bu konulara çok yabancıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?

nuriekiiz

Üye
aynı sorun bendede var nasıl cozdun sorunu kardesmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt