3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

musataga

musataga

Üye
yüklemedim ama tema efektleri nasıl bellenin ?

famemonster16

famemonster16

Üye
Kardeş ben 4 Nisan'da yaptığın anna ikonlu cfwyi kullanıyorum. Şimdi yeni çıkana güncellesem yine hafıza kartına format atmam gerekiyor mu?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben 4 Nisan'da yaptığın anna ikonlu cfwyi kullanıyorum. Şimdi yeni çıkana güncellesem yine hafıza kartına format atmam gerekiyor mu?
sadece sistem dosyalarını silmen yeterli (Sys,Resourse,System,Private)

sumselfat

Üye
mediabar çalışmıo

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
n8 ikonluda mediabar çalışmıyor....

---------- Eklendi @ 12:58:22 ---------- Yazıldı @ 12:57:16 ----------

Şu anlık rompatcher da çalışmıyor...

---------- Eklendi @ 13:01:58 ---------- Yazıldı @ 12:58:22 ----------

mediabar çalıştı ama rom patcher atıyor.....

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
n8 ikonluda mediabar çalışmıyor....

---------- Eklendi @ 12:58:22 ---------- Yazıldı @ 12:57:16 ----------

Şu anlık rompatcher da çalışmıyor...

---------- Eklendi @ 13:01:58 ---------- Yazıldı @ 12:58:22 ----------

mediabar çalıştı ama rom patcher atıyor.....
patches klasörü oluşturup patche leri atın,rompatcher sorunsuz

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
rom patcherın patches klasörü için çalışan installserver ve open4all yamalarını nerden bulabilirim bir yerden indirdim open4all ve installserver yamaları çalışmadı:)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
rom patcherın patches klasörü için çalışan installserver ve open4all yamalarını nerden bulabilirim bir yerden indirdim open4all ve installserver yamaları çalışmadı:)
forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz

kermitist

Üye
merhabalar kendi telefonuma ve bir arkadasıma belle sürümünüzü kurdum performans ve sadeliginden son derece memnunuz fakat çok ciddi bir sıkıntımız var .normal kullanımda 2-4 gün civarı kullanılabilen bir şarja sahipken(v60 orjinal firmware ile) şuanda 12-24 saat sonra telefon günü bitiremeden kapanmış oluyor.kurulum öncesi sd karta format attım .hard format attım bunları kurduktan sonrada yaptım.jaf ile atarken belirttiginiz gibi tüm aşamalar ile sorunsuz olarak kurdum.bunun üstünede sıfır pil aldım ama yinede sonucu değiştiremedim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar kendi telefonuma ve bir arkadasıma belle sürümünüzü kurdum performans ve sadeliginden son derece memnunuz fakat çok ciddi bir sıkıntımız var .normal kullanımda 2-4 gün civarı kullanılabilen bir şarja sahipken(v60 orjinal firmware ile) şuanda 12-24 saat sonra telefon günü bitiremeden kapanmış oluyor.kurulum öncesi sd karta format attım .hard format attım bunları kurduktan sonrada yaptım.jaf ile atarken belirttiginiz gibi tüm aşamalar ile sorunsuz olarak kurdum.bunun üstünede sıfır pil aldım ama yinede sonucu değiştiremedim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
böyle bi sorun sadece sizde çıktı,batarya modu zaten atılmıştı ama eğer bir güncelleme daha yaparsam farklı bir mod daha denerim

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
bende rom patcher sıkıntısı sürüyor.installserver aktif ama open4all aktif olmuyor kırmızı çarpı çıkıyor.ikinci keşke rom patcher 3.1 olsa.

alp52

alp52

Üye
arkadaşlar bunu c5-03 atabiliyormuyuz ??

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
yüklediğimiz uygulamalarda anna ikonlu oluyor mu ekran çeviri,ekran kilidi,aydınlatma programlarının ikonları değişiyor mu ...

erdi_s

erdi_s

Üye
üstad accel switch yuklenmıyo yıne. Dahili bileşen hatası veriyo

erdi_s

erdi_s

Üye
hayırlı olsun o zaman :) çok da önemli değil ya ;)

Üst Alt