3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

famemonster16

famemonster16

Üye
Kardeş keşke seçeneklerrdeki açık uygulamaları gösteri kaldırmasaydın. Onu yeniden ekleyebileceğim bir yöntem var mı?

hasan0692

Üye
açılış ekranını değiştirebiliyomuyuz ya ?

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
djmatrix bu yazılımları güncellemeyi düşünüyor musun?

alp52

alp52

Üye
aynı bu şekilde c5-03'e göre olan varmı peki arkadaşlar varsa paylaşırmısınız

tolgaarslaan

Üye
cok güzel olmus tesekkürler de bunu nasıl eski haline getirebiliriz ??

tolgaarslaan

Üye
nasıl kaldırıp eski haline getirebilirz telefonu ??

tolgaarslaan

Üye
ya ben kurdum ama eski orjinal haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim :(

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
navifirmden telefonun yazılımını indir jaf ile flaşla...

yanlizsevdali

Üye
mrb cf lerde sildigin gereksiz uygulamaları açıklasan bizde ona göre indirsek kuruyoruz bakıyoruz istedigimiz bir uygulama yok silbaştan bir daha başka cf yükle...

alpercabuk

Üye
n97 RM-505 ile uyumlumudur bu fw

fuathan

Üye
hard formata gerek varmı beyler yapmadan önce ??? atılacağını bilmiyorumda atılacaksa yani atalım :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
hard formata gerek varmı beyler yapmadan önce ??? atılacağını bilmiyorumda atılacaksa yani atalım :)
yapmadan önce hard formata gerek yok fakat yaptıktan sonra kesinlikle atmalısın

lazye

lazye

Üye
yaptıktan sonra atmalısn

fuathan

Üye
peki hafıza kartını biçimlendirmeden format atsam sonra taksam bişey olur mu çünkü telefon çok önemli içinde baya çok rehberde numaralar var bişey olmasında yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum ama telefonunda hızı düşü yav :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

telefonda yedek oluştur hafıza kartından müzik resim video cities ve backup dosyalarini pc ye al telefona ve hafıza kartına format at
5800 hard format telefon kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme açma düğmesi tuşlarına aynı anda 5 -10 sn basılı tut hafıza kartına format at yedeği geri yükle karta.

lazye

lazye

Üye
peki hafıza kartını biçimlendirmeden format atsam sonra taksam bişey olur mu çünkü telefon çok önemli içinde baya çok rehberde numaralar var bişey olmasında yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum ama telefonunda hızı düşü yav :)

kardeşm blglrni ydkle kartvizit numaralarını sim kartına kopyala kolay gelsin ;)

fuathan

Üye
saolun arkadaşlar yardımlarınız için dj matrix n8 i başarıyla yaptım gerçekten çok güzel saol kardeşim ama şu müzik çalara müzikler gitmiyo onu nasıl yapcaz

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar yardımlarınız için dj matrix n8 i başarıyla yaptım gerçekten çok güzel saol kardeşim ama şu müzik çalara müzikler gitmiyo onu nasıl yapcaz
iyi günlerde kullan kardeş,müzik çalar sadece Sounds klasörünü tarıyor

Üst Alt