C7 Tema efekti kullanıldıyüklemedim ama tema efektleri nasıl bellenin ?
sadece sistem dosyalarını silmen yeterli (Sys,Resourse,System,Private)Kardeş ben 4 Nisan'da yaptığın anna ikonlu cfwyi kullanıyorum. Şimdi yeni çıkana güncellesem yine hafıza kartına format atmam gerekiyor mu?
hangisinde çalışmıyor hepsi tek tek denendi sıkıntı yok ?mediabar çalışmıo
patches klasörü oluşturup patche leri atın,rompatcher sorunsuzn8 ikonluda mediabar çalışmıyor....
---------- Eklendi @ 12:58:22 ---------- Yazıldı @ 12:57:16 ----------
Şu anlık rompatcher da çalışmıyor...
---------- Eklendi @ 13:01:58 ---------- Yazıldı @ 12:58:22 ----------
mediabar çalıştı ama rom patcher atıyor.....
forumda arama yaparsanız bulabilirsinizrom patcherın patches klasörü için çalışan installserver ve open4all yamalarını nerden bulabilirim bir yerden indirdim open4all ve installserver yamaları çalışmadı![]()
böyle bi sorun sadece sizde çıktı,batarya modu zaten atılmıştı ama eğer bir güncelleme daha yaparsam farklı bir mod daha denerimmerhabalar kendi telefonuma ve bir arkadasıma belle sürümünüzü kurdum performans ve sadeliginden son derece memnunuz fakat çok ciddi bir sıkıntımız var .normal kullanımda 2-4 gün civarı kullanılabilen bir şarja sahipken(v60 orjinal firmware ile) şuanda 12-24 saat sonra telefon günü bitiremeden kapanmış oluyor.kurulum öncesi sd karta format attım .hard format attım bunları kurduktan sonrada yaptım.jaf ile atarken belirttiginiz gibi tüm aşamalar ile sorunsuz olarak kurdum.bunun üstünede sıfır pil aldım ama yinede sonucu değiştiremedim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
rompatcher sorunsuzdur bir de şunu deneyin :bende rom patcher sıkıntısı sürüyor.installserver aktif ama open4all aktif olmuyor kırmızı çarpı çıkıyor.ikinci keşke rom patcher 3.1 olsa.
c5 atılmıyor arkadaşlar sadece 5800arkadaşlar bunu c5-03 atabiliyormuyuz ??
bir çok program için anna ikon yüklüyüklediğimiz uygulamalarda anna ikonlu oluyor mu ekran çeviri,ekran kilidi,aydınlatma programlarının ikonları değişiyor mu ...
vermemesi gerekiyordu,bir de güncelleme yapamıyorum artık 5800 sattımüstad accel switch yuklenmıyo yıne. Dahili bileşen hatası veriyo

tşk ederim darısı başınızahayırlı olsun o zamançok da önemli değil ya
![]()