n8 wi fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avdrecked

Üye
    Konu Sahibi
n8 wi fi sorunu
n8 i yeni belle surumune guncelledim wi-fi ile baglan diyorum baglaniyor sonra baglanti varken nete giriyorum bagli oldugunu gosterdigi halde kontor gidiyor arkadaslar ust menuden mobil veri alisverisini kapatip yaptigimdada baglansada wi fi ye nete giris yapmiyor kontor harcamadan nasl kullanabilirim onceden annada boyle bir sorunum yoktu yardim ederseniz sevinirim??

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
n8 i yeni belle surumune guncelledim wi-fi ile baglan diyorum baglaniyor sonra baglanti varken nete giriyorum bagli oldugunu gosterdigi halde kontor gidiyor arkadaslar ust menuden mobil veri alisverisini kapatip yaptigimdada baglansada wi fi ye nete giris yapmiyor kontor harcamadan nasl kullanabilirim onceden annada boyle bir sorunum yoktu yardim ederseniz sevinirim??

Öncelikle bağlandığınız wifi ağının çalıştığından eminolun.şöyleki bağlı olduğunuz ağ simgesi üzerine tıkladığınızda bulunduğunuz ağdan İp adresi alıp almadığını kontrol edin.Siz aslında mobilden bağlanıyorsunuz.onun dışında mobil veriyi kapattığınızda nete girememeniz bence ip sorunu olabilir başka bir wifi olan yerde denedinizmi ?

avdrecked

Üye
    Konu Sahibi
başka bir yerde denemedim wifiyi aciyorum baglan diyorum sonra menü tuşuyla webe baglanoıyorum ust menuden kontrol ediyorum modeme bagli diyor ama kontor gidiyor telden bir yere girdigimde neden oluyor bende anlamadim onceleri sorunsuz baglaniyordu anna surumu yukluyken simdi oyle degil telden wi fiyle nete giremez oldum ayrica baglanirken 3g isareti falanda cikmiyor baglanti var diye wi fi isareti cikiyor wi fiden bagli gibi gorunuyor ama degil malesef :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobil veri kapalımi?

avdrecked

Üye
    Konu Sahibi
ust menuden mobil veriyi actigimdan baglaniyorum zaten diger turlu wi fiden bagli olsam bile acmiyo interneti

avdrecked

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4660419' Alıntı:

mobil veriyi açarsan internet paketin yoksa tl yer

yiyor zaten ben tl yemeden wi fiye baglanamadigim icin sorun yaşiyorum zaten wi fiye bagliyken mobil veriden tl yememesi gerekiyor ama tl gidiyor malesef

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobil veriyi kapalı yapmalısın.

avdrecked

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4661887' Alıntı:
mobil veriyi kapalı yapmalısın.

mobil veri kapali oldugundada nete baglanmyo wi-fi den

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alakası yok kardeşim mobil veriyi kapatıp wi fi açıcaksın modemine bağlanıp giriceksin nete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt