N79 Wi-Fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

improtix

Üye
    Konu Sahibi
N79 Wi-Fi sorunu
dun N79 aldim telden memnunum ama bir sorun var o da wi fi sorunu evdeki wi fi ile internete balandigim zaman no gateway reply yaziyor bundan onceki telim N95 ile kolayca ayni wi fi ile nete baglaniyordum evde iphone ve se c905 var onlarda kolaylikla baglaniyor.Yardimlarinizi bekliyorum.:)

werder34

Üye
Arkadaşlar ben n79 da telefonu ilk aldığımda çok güzel wlanla internete girebiliyordum.Fakat daha sonra wlan bulunamadı hatası veriyodu.Bu baya canımı sıkmıştı sonunda çözümü buldum.Bu sorunu olan arkadaşlara dediklerimi yapmalarını tavsiye ederim.Telefondan Menü araçlar Bağlantıya girin.Bağl. yön. girin.Mevcut wlan ağları yazıyor onuda açın orda bulunan wlana tıkladığınızda eğer şifreniz varsa modeminizin onuda girdikten sonra artık bağlanabilirsiniz.Ben bu şekilde hallettim.Bide önemli olan şu internete bağlandığınız yerin ayarlarını açıp önceliği her zaman sor yapın böylece size internete wlandanmı yoksa operatörünüzdenmi bağlanmak istediğinizi sorar.Wlanı seçersiniz kontürünüz gitmez.Bu şekilde yaparsanız ayrıca operatörünüzün internet ayarlarına falan gerek yok.Bedava wlan üzerinden bağlanırsınız.İyi eğlenceler.

mrtky35

Üye
Kardes ben de baglanamıodum wifisi %72 cekmesıne ragmen baglanmıodu dedıgını yaptım ama hala baglanmıo ne yapmak gerekıo guncellememı yoksa formatmı yoksa baska bı ayarmı bılgılendırırssenız sevınırım saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...