haqanguven
Üye
bu rofs2 midir nedir herkez heryerde baska birşey yazmıs, hakan kardeş sen biliyorsun diye çatır çatır yazmıssın yok öyle yapın yok böyle yapın diye sağolasın yine mecbur değilsin yardım etmeye çalışıyorsun ama bilmeyen adam anlamaz. Neyse cfw güzel artık gülü seven dikenine katlanır tuş kilidi sensörünede alışacağız yapcak birşey yok.
güncellemede kaldırcam. Neden yardım etmek istemiyeyim... Nokia firm ware editör uygulamasını indir. Sonra o uygulamayla rofs2 gösterip, çıkart diceksin. Modu atıp değişimi onaylıycaksın. Sonra repack yapıp dosyayı yeniden paketliceksin. Sonrada jaflıycaksın. Uygulamayı indirip denemeden bişe anlamazsın kardeşim.
Ama yardım ederken kendin iyi bildigin icin karsındakinide biliyor gibi düsünüp baya bir terimsel anlatmıssın. Neyse konuya dönersek aksama deniyecegim insallah halledebilirim, teşükkürler
Selam hakan bana yardım edebileceğini umduğum bir konuda sana danışmak istedim elimde nokia 5300 xpressmusic telefon var fakat güvenlik kodunu uzun zamandır kullanmadığım için unuttum ve telefonu her açtığımda güvenlik kodu soruyor yani telefon açılmıyor denemediğim yol kalmadı nokia pc suite ile pc ye bağlayabilsem halledebilirim diye düşünüyorum ama aksi şeytan telefon açılmadığı için bağlantıyı gerçekleştiremiyorum NSS programı ile oluyor mu bilmiyorum ama telefonu o program üszerinden de tanıtamadım bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim