5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm hakan şimdilik böyle idare edelim bişe olmaz sadece sordum

o zaman güncellemeyi bekle o zaman atarsın...

---------- Eklendi @ 18:23:16 ---------- Yazıldı @ 18:21:51 ----------

Yazılım Güncelleme Çalışmaları Devam Ediyor :)

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan seni kutlarım güncelleme üstüne güncelleme yapıyosun başarılarının devamını dilerim....:alkis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan seni kutlarım güncelleme üstüne güncelleme yapıyosun başarılarının devamını dilerim....:alkis

teşekkürler. Zaten Final geliyo. Son güncellemeyi çıkartıcam. Alt yapı güncellemesi çıkana kadar daha çıkartmam.

aliosman166

aliosman166

Üye
yeni güncellemede neler yapmayı/eklemeyi planlıyosun? Yada şimdilik düşündüğün birşeyler var mı die soraym?

Enes

Enes

Üye
internet tarayıcısı açılmıyor bi el atsan ustam ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncellemede neler yapmayı/eklemeyi planlıyosun? Yada şimdilik düşündüğün birşeyler var mı die soraym?

daha yeni başladım...açıklama yapıcam yarın. Önceki Yorumlarda bi kaç mod yaptım caps koydum bakarsın kardeşim

---------- Eklendi @ 22:24:57 ---------- Yazıldı @ 22:22:09 ----------

internet tarayıcısı açılmıyor bi el atsan ustam ?

Hata yok browserda. Hafıza kartını tak. Yine olmuyorsa.Hard format we hafıza kartını biçimlendir

Enes

Enes

Üye

daha yeni başladım...açıklama yapıcam yarın. Önceki Yorumlarda bi kaç mod yaptım caps koydum bakarsın kardeşim

---------- Eklendi @ 22:24:57 ---------- Yazıldı @ 22:22:09 ----------

Hata yok browserda. Hafıza kartını tak. Yine olmuyorsa.Hard format we hafıza kartını biçimlendir

eyallah ustam işlem tamam :)

lazye

lazye

Üye
hakan abi web browser 8.3.1.1 çıkmış yeni güncellemede deneyebilir misin acaba ?

alcn-2468

alcn-2468

Üye
Şu yeni güncellemede kilit ekranı yatay dönmesin gerçekten büyük sorun oluyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu yeni güncellemede kilit ekranı yatay dönmesin gerçekten büyük sorun oluyor.

Sanırım sorunun şu: Kilit ekranı sensörle dönünce bazen saçmalıyor, ekranın sadece yarısını kaplıyor.

Çözüm: Telefonun kilidi ve sensörleri açıkken telefonu bir kez yatay konuma getir, bir kezde dikey konuma getir. Tuşları kilitle ve menü tuşuna bas.

Çözülmüştür :yuru

alcn-2468

alcn-2468

Üye

Sanırım sorunun şu: Kilit ekranı sensörle dönünce bazen saçmalıyor, ekranın sadece yarısını kaplıyor.

Çözüm: Telefonun kilidi ve sensörleri açıkken telefonu bir kez yatay konuma getir, bir kezde dikey konuma getir. Tuşları kilitle ve menü tuşuna bas.

Çözülmüştür :yuru

Sorun yok her şey stabil çalışıyor ancak bazen telefonu dik tutsam bile kilit ekranı yan dönüyor beni uğraştırıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sorun yok her şey stabil çalışıyor ancak bazen telefonu dik tutsam bile kilit ekranı yan dönüyor beni uğraştırıyor.

Sen yatay-dikey yaparsan dediğim gibi düzelir. Sadece dik tutma yeter. Hem Hakan kaldıracakmış.

lazye

lazye

Üye
güncelleme tarihi ne zaman acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
26.06.2012 de düşünüyordum finali.. hala öyle ama bu gün çıkartabilirim... :)

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye

yok doğru anladım 5300 telefonun...
navifirmde var yazılımı...
ilk önce verdiğim sitelerde bi dene en son olarak jaf yolunu denersin

3. verdiğim linkten kesin olumlu sonuç alman lazım ben genelde onu kullanıyorum arkadaşlar unutunca

benim telefonda işe yaramadı 3.linkide denedim bi test edeyim dedim , neyseki kodu biliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt