Abi jaf ile güvenlik kırma konusu açacam hafta sonu o zaman yapar arkadaş.
ekranı çevilme programını,aydınlatma ve ekran kilidi programlarını yükleyince ve anna temada kullanınca onların simgesi değişmiyor o sorunu nasıl çözeriz birde galeri modu yüklememişsin sanırım bütün program resimleri galerinin içinde görünüyor ...
hakan şu dahili bileşen hatası hala düzelmemiş bu gün farekettim
şu ıphone klavyesi programından
hangi uygulamada alıyorsun o hatayı
şu ıphone klavyesi programından
merhabalar acaba mail for exchange yüklenebiliyor mu yazılıma eskisinde yoktu dahili bileşen hatası veriyordu da
demila_2010hotmail.com hakan ekle kardeş
Tamadır hakan hallettim yeniden yazılımı kurdum sanırım bu sefer başardım her zaman ki gibi yardımın için teşekkürler.

hakan cfw yükledikten sonra telefon kapnıyor hasız tercihte açılıyo bazende telefon kapanıp açılacak diye bi uyarı geliyor tmm diyince yine hatsız tercihte açılıyo bu normal mi ?![]()
tmm hakan şimdilik böyle idare edelim bişe olmaz sadece sordum
cfw de öyle bir hata yok.. hatın iletkenini silgiyle sil zayıflama olmuş olabilir telefonda okumuyordur... cfw yi tekrardan yükle yada hard format at... kullandığın uygulamalardan sistem çakışması olur hata verir... bunları yapmana rağmen hala düzelmiyorsa başka cfw yükle dene... yine aynıysa orjinal yazılıma çevir garantiye ver.. garantin bitmemişse bitmeden hallettir...