5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
Abi jaf ile güvenlik kırma konusu açacam hafta sonu o zaman yapar arkadaş.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
ekranı çevilme programını,aydınlatma ve ekran kilidi programlarını yükleyince ve anna temada kullanınca onların simgesi değişmiyor o sorunu nasıl çözeriz birde galeri modu yüklememişsin sanırım bütün program resimleri galerinin içinde görünüyor ...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ekranı çevilme programını,aydınlatma ve ekran kilidi programlarını yükleyince ve anna temada kullanınca onların simgesi değişmiyor o sorunu nasıl çözeriz birde galeri modu yüklememişsin sanırım bütün program resimleri galerinin içinde görünüyor ...

galeri modu yok.. uygulayınca galeride resimler silinmiyor onu çözüncede bu sefer kamerada auto focus özelliği kayboluyor o yüzden uygulamadım.. o uygulamarın icon desteği yok cfwde ondan gözükmüyor.. modlar bölümünde icon paketleri var başka icon paketi gömebilirsin yazılıma

mehmetfd

Üye
arkadaşlar cfw ler batarya ömrünü kısaltır bilginize

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan şu dahili bileşen hatası hala düzelmemiş bu gün farekettim

haselektor

Üye
demila_2010hotmail.com hakan ekle kardeş

omerynd

omerynd

Üye
merhabalar acaba mail for exchange yüklenebiliyor mu yazılıma eskisinde yoktu dahili bileşen hatası veriyordu da

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Tamadır hakan hallettim yeniden yazılımı kurdum sanırım bu sefer başardım her zaman ki gibi yardımın için teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

seko1666

Üye
bana acil yardım edebilecek varmı

seko1666

Üye
yardım edbilecek varmı acaba

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan cfw yükledikten sonra telefon kapnıyor hasız tercihte açılıyo bazende telefon kapanıp açılacak diye bi uyarı geliyor tmm diyince yine hatsız tercihte açılıyo bu normal mi ? :bilmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan cfw yükledikten sonra telefon kapnıyor hasız tercihte açılıyo bazende telefon kapanıp açılacak diye bi uyarı geliyor tmm diyince yine hatsız tercihte açılıyo bu normal mi ? :bilmm

cfw de öyle bir hata yok.. hatın iletkenini silgiyle sil zayıflama olmuş olabilir telefonda okumuyordur... cfw yi tekrardan yükle yada hard format at... kullandığın uygulamalardan sistem çakışması olur hata verir... bunları yapmana rağmen hala düzelmiyorsa başka cfw yükle dene... yine aynıysa orjinal yazılıma çevir garantiye ver.. garantin bitmemişse bitmeden hallettir...

ykpknl

ykpknl

Üye

cfw de öyle bir hata yok.. hatın iletkenini silgiyle sil zayıflama olmuş olabilir telefonda okumuyordur... cfw yi tekrardan yükle yada hard format at... kullandığın uygulamalardan sistem çakışması olur hata verir... bunları yapmana rağmen hala düzelmiyorsa başka cfw yükle dene... yine aynıysa orjinal yazılıma çevir garantiye ver.. garantin bitmemişse bitmeden hallettir...
tmm hakan şimdilik böyle idare edelim bişe olmaz sadece sordum

Üst Alt