Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye

ptikeymappingleri silmeyince tel açılıyor ama tuşlar düzelmiyor. Sanırım bi sıkıntı var o ptikeymappings silme işlemde tek tek silip falan mı denesek?

ama adam forumda yazmış alayını silin diye;
DELETE all other PtiKeymappings_XXX_XX.dll in that folder

yada bizdeki keymappings uzantısını 35mi yapsak ordan da kıllanmıyor değilim hani

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ptikeymappingleri silmeyince tel açılıyor ama tuşlar düzelmiyor. Sanırım bi sıkıntı var o ptikeymappings silme işlemde tek tek silip falan mı denesek?

ama adam forumda yazmış alayını silin diye;
DELETE all other PtiKeymappings_XXX_XX.dll in that folder

yada bizdeki keymappings uzantısını 35mi yapsak ordan da kıllanmıyor değilim hani
pekı baska fwden(tck harıcı) PtiKeymappings alıp tekrar flashlayabılır mısın

semihh95

semihh95

Üye
ben bişi silmedim açıldı ama sorun devam .
taha sence klavyedenmı vazgeçelim c6 portundanmı?

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye

pekı baska fwden(tck harıcı) PtiKeymappings alıp tekrar flashlayabılır mısın

tabiki dener buraya yazarım ofw n97 ve c6 ported n97 cfw olarak 2 tane deniyip yazarım buraya biraz sonra..

Semih onları silmeden işe yaramayacağı söyleniyor 3.deneyişim yine tel açılmadı ama tek tek tüm sayfaları inceledim aynı sorunla karşılaşan var ama çözen de var.. Burda deneyecek 3 kişiyiz Inanıyorum ki bizde çözücez sabırla her yolu deniyelim sadece..
Ilgilenirseniz eğer çözümün orjinal linki;
diğer sayfalarda bizim sorunlarda var..

M. tAHA

M. tAHA

Üye
tabiki dener buraya yazarım ofw n97 ve c6 ported n97 cfw olarak 2 tane deniyip yazarım buraya biraz sonra..

Semih onları silmeden işe yaramayacağı söyleniyor 3.deneyişim yine tel açılmadı ama tek tek tüm sayfaları inceledim aynı sorunla karşılaşan var ama çözen de var.. Burda deneyecek 3 kişiyiz Inanıyorum ki bizde çözücez sabırla her yolu deniyelim sadece..

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...i-icin-fiziksel-klavye-duzeltmesi-635511.html
burdada aynı seyden bahsetmıs. bugun bu soruna olamadı yarın bu ecom olayını yasayarak coozmeye calısacam bugun uykusuzum bıraz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...i-icin-fiziksel-klavye-duzeltmesi-635511.html
burdada aynı seyden bahsetmıs. bugun bu soruna olamadı yarın bu ecom olayını yasayarak coozmeye calısacam bugun uykusuzum bıraz

Bende uykusuzum erken yatacağım. Sabah 8'de stajım var :D

---------- Eklendi @ 22:25:10 ---------- Yazıldı @ 22:24:18 ----------

Bir elin nesi var iki elin sesi var. Azminiz bir çok N97 kullananı mutlu edebilir :good:

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Bende uykusuzum erken yatacağım. Sabah 8'de stajım var :D

---------- Eklendi @ 22:25:10 ---------- Yazıldı @ 22:24:18 ----------

Bir elin nesi var iki elin sesi var. Azminiz bir çok N97 kullananı mutlu edebilir :good:

evet beyler ellerı goreyım :anlas::anlas::anlas::anlas::anlas::anlas::anlas::anlas::anlas::anlas:

gece 2 de yattık sabah 8 kalktım aksam 7 ye kadar fulll ders calıstı m gözler oldu boyle : :zong::zong::zong::zong:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:kop2:

semihh95

semihh95

Üye
bende sızın kadar anlamıyorum ama yap denılenı yaparım habernz olsun bendekı mını degıl normal n97

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biliyorum.

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
N97 sahipleri önce bi derin nefes alın da güzel haberi vereyim :)

PeSimiSt_61x adlı üyemizin açtığı konudan yola çıkarak bi deneyeyim dedim. Bu N97 mini için diye belirtilmişti ama ne kaybederimki düşüncesiyle indirdim NFE ile editlerken keyappings'in bir kopyasını daha yaptım ve uzantısını _505_34.dll olarak düzenledim diğer tüm keymappingsleri sildim ve bu ikisini attım :)
ekran qwerty klavye de sorunsuz çalışıyor ayrıca fiziksel klavye de "SORUNSUZ"diyemicem 2 tuş farklı sadece onlarda "." ve "L harfinin uzun basımı"
bu iki tuşun sorununa gelirsek yine keymapping sorunu :)
"." yerine "," çıkıyor uzun basmada ise ":" çıkması gerekirken ";" çıkıyor
"L" harfine uzun bastığımızda ";" çıkması gerekirken " ' " işareti çıkıyor..
Bunların dışında tüm tuşları tek tek tüm fonksiyonları ile denedim sorunsuzdur.

Umarım işimize yarar arkadaşlar 2 tuş eksik bile olsa bu bile büyük bir gelişmedir.. Umarım o tuşlarıda hallederiz yakında..

ilgili konu;
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ye-duzeltmeli-qwerty-pesimist_61x-621538.html

Edit;

Ayrıca Screen qwerty klavyeyi merak edernler için söyliyeyim.. Ekranı yan döndürdüğümüzde devreye giriyor. Klavyeyi açtığımızda direk kayboluyor ve Fiziksel klavyeyi kullanabiliyoruz. Çok kullanışlı olmuş :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
N97 sahipleri önce bi derin nefes alın da güzel haberi vereyim :)

PeSimiSt_61x adlı üyemizin açtığı konudan yola çıkarak bi deneyeyim dedim. Bu N97 mini için diye belirtilmişti ama ne kaybederimki düşüncesiyle indirdim NFE ile editlerken keyappings'in bir kopyasını daha yaptım ve uzantısını _505_34.dll olarak düzenledim diğer tüm keymappingsleri sildim ve bu ikisini attım :)
ekran qwerty klavye de sorunsuz çalışıyor ayrıca fiziksel klavye de "SORUNSUZ"diyemicem 2 tuş farklı sadece onlarda "." ve "L harfinin uzun basımı"
bu iki tuşun sorununa gelirsek yine keymapping sorunu :)
"." yerine "," çıkıyor uzun basmada ise ":" çıkması gerekirken ";" çıkıyor
"L" harfine uzun bastığımızda ";" çıkması gerekirken " ' " işareti çıkıyor..
Bunların dışında tüm tuşları tek tek tüm fonksiyonları ile denedim sorunsuzdur.

Umarım işimize yarar arkadaşlar 2 tuş eksik bile olsa bu bile büyük bir gelişmedir.. Umarım o tuşlarıda hallederiz yakında..

ilgili konu;
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ye-duzeltmeli-qwerty-pesimist_61x-621538.html

Edit;

Ayrıca Screen qwerty klavyeyi merak edernler için söyliyeyim.. Ekranı yan döndürdüğümüzde devreye giriyor. Klavyeyi açtığımızda direk kayboluyor ve Fiziksel klavyeyi kullanabiliyoruz. Çok kullanışlı olmuş :)
oww süper. bıde sunu dene. kalvyeyı ac mesajlardan yenı mesaj yazı tıkla sonra tusların fonksıyonunu kontrol eder mısın. yanlız dedıklerımın sırası onemlı

---------- Eklendi @ 23:54:42 ---------- Yazıldı @ 23:52:58 ----------

bi.r de yaptıklarını sırasıyla yazıp bana ozeldenmesaj atabılşır mısın bende deneyeyim

---------- Eklendi @ 23:56:10 ---------- Yazıldı @ 23:54:42 ----------

ya bı de o ıkı tusun ıkıncı gorevlerı pek onemlı degıl ya :D:D

---------- Eklendi @ 23:56:29 ---------- Yazıldı @ 23:56:10 ----------

bence son yakın :D:D:D

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Hala kusurrrrrsuzzz çalışıyor taha :D
Ben düzenliyip sana direk upload edeyim istersen?
üstüne anlatımda yapayım hatta

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Hala kusurrrrrsuzzz çalışıyor taha :D
Ben düzenliyip sana direk upload edeyim istersen?
üstüne anlatımda yapayım hatta

tamam sen yap benım n97 mını tamam mı :D bide anlatım yaparsan belkı tus sorunnuda yapabılırızz

---------- Eklendi @ 00:23:09 ---------- Yazıldı @ 00:20:15 ----------

rambo ne oldugunu anlamıcak :ehe

---------- Eklendi @ 00:26:39 ---------- Yazıldı @ 00:23:09 ----------

bu haber bende uyku falan bırakmadı ınsallah beımde olur :D

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Taha kardeşim tüm Ptikeymappings'lerini sil bunu aynen at sende de çalışırsa bunun üstüne varyasyonları konuşalım :)

Edit 1; (unutkanlık k.bakma)

sana gönderdiğim dosyadaki sys\bin klasörünün içindeki "PtiKeymappings_505_34.dll" dosyasının ismini "PtiKeymappings_555_34.dll" olarak değiştir öyle at :)

Edit 2;

Cevabını bekliyorum bak yatmıcam gözlerim şişti zaten :D

• Beğen
Tepkiler: ertosun
M. tAHA

M. tAHA

Üye
bekle benı burda atıyorum hemen:D

---------- Eklendi @ 00:47:45 ---------- Yazıldı @ 00:42:35 ----------

edıt 2) :D tamam bekle hemen temızleyıp atıp flashlayıp gelom 10 dk

---------- Eklendi @ 01:05:13 ---------- Yazıldı @ 00:47:45 ----------

heyecan bastı :D

---------- Eklendi @ 01:07:31 ---------- Yazıldı @ 01:05:13 ----------

olmadı:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

---------- Eklendi @ 01:09:46 ---------- Yazıldı @ 01:07:31 ----------

sen stıl kacı kullandın

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta
DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
nası olmadı :(
e bende oldu hatta video çekebilirim de :/
ozaman sen 555 li olanı sil bide öle at :(
olmadı yarın diğer arkadaşta dener..
Bide sitil 5 üstünden yaptım ama farketmez yani mantıken stiller..

edit;
yalnız cfw attıktan hemen sonra mass memory yı bıcımlendırdım ardından tekrar hard format attım bilirsin bilindik şeyler ama dene

o diğilde çok üzüldüm ya tekrar denedim çalışıyor bende..
bide mini için bu.. normalde çalışıp ta mini de çalışmaması ayrı bi ironi diğilmidir :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ben bır ıkı calısma yapayım. sen ne yaptın pesımıstın dosyasından bana anlatabılır mısın eger uyumayacaksan eger uyuyacasksan sorun değil :)

---------- Eklendi @ 01:14:44 ---------- Yazıldı @ 01:11:58 ----------

ben hafızayı formatlamadım ya 3 gb dosya var :)

Üst Alt