Windows XP Şov Devam Ediyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Windows XP Şov Devam Ediyor!

Piyasaya sürüldüğünden beri 10 sene geçen Windows XP, hala en çok kullanılan işletim sistemi. Net Applications'ın Nisan 2012 verilerine göre Windows XP, tüm bilgisayar kullanıcılarının yüzde 46.08'i tarafından kullanılıyor. Mart ayında bu oran, yüzde 46.86 idi. Windows 7 ise yüzde 38.67 ile ikinci sırada yer alıyor (Mart'taki oranı yüzde 37.54 idi).

Microsoft, resmi desteğini iki sene içerisinde sona erdireceği Windows XP'yi kullananları Windows 7'ye geçmeleri konusunda uyarmaya devam ediyor. Bu arada, Windows Vista'nın Net Applications'ın verilerinde yüzde 7.32 ile üçüncü sırada yer aldığını belirtelim.

Net Applications verilerine göre Mac OS X 10.6, yüzde 2.71 orana sahipken, Mac OS X 10.7 de 2.71 kullanım oranına sahip. Linux ile yüzde 0.98 ile oldukça gerilerden geliyor.

Kaynak: CHIP

R.A.M

R.A.M

Üye
Xp gibisi varmı ya :D kolay basit en kötü bilgisayarda bile tat veriyor.

futbol123

futbol123

Üye
Demekki herkeste eski pcler var :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Windowsun sevdiğim yanlarından biri XP.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4654792][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Demekki herkeste eski pcler var :D

:hih:
[/COLOR]

---------- Eklendi @ 18:07:50 ---------- Yazıldı @ 18:07:19 ----------

XP 4ever:)

SilentOne

SilentOne

Üye
xp ya her zaman akar

futbol123

futbol123

Üye
win7 yüklememişsiniz heralde :D xp iyidir tabiki ama eski sistemler için :) yeni bir sisteme xp yakışmaz

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4654792]Demekki herkeste eski pcler var :D[/QUOTE]
sıkıntılı bi durum her xp kullananın kötü pcsimi var darp edileceksin xpciler tarafından :d:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
geçen arkadaşın biriyle tartışıyorduk xp mi 7 mi diye. Ben inatla xp diyordum hala diyorum.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4654955][COLOR="DarkRed' Alıntı:
win7 yüklememişsiniz heralde :D xp iyidir tabiki ama eski sistemler için :) yeni bir sisteme xp yakışmaz

yükleyemedik:ehe xp daha güzel:naughty:
[/COLOR]

R.A.M

R.A.M

Üye
geçen arkadaşın biriyle tartışıyorduk xp mi 7 mi diye. Ben inatla xp diyordum hala diyorum.
Yürü :)

---------- Eklendi @ 19:40:33 ---------- Yazıldı @ 19:37:42 ----------

[QUOTE=" Tehlike ";4655172]
neresi güzel :d:
[/QUOTE]
Ben 4 çekirdekli i5 işlemcili bilgisayarda windows 7 kullandım yani abimin bilgisayarı xp kadar seri değil 4Gb ram vardı görsellik yönünden haklısın.

futbol123

futbol123

Üye

Ben 4 çekirdekli i5 işlemcili bilgisayarda windows 7 kullandım yani abimin bilgisayarı xp kadar seri değil 4Gb ram vardı görsellik yönünden haklısın.
nasıl bir cevap vereceğimi bilmiyorum gülüyorum sadece :D :d::d:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

xp de kasma yapıp win7 de rahaaat rahhaaat oyun oynandıgını bılıyorum...
Ayrıca mıcrosoft xp den elını cekecegını acıkladıgı andan ıtıbaren bırcok oyun uretıcısı XP destegını bıraktı...
Xp ye yuklenmıyor bıle yenı oyunlar :aha:

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 süper olucak o kesinde win 7nin xpden iyi yanı görsellik ve biraz performans:D

Türe

Türe

Üye
Win7 akar her türlü ;)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi

xp de kasma yapıp win7 de rahaaat rahhaaat oyun oynandıgını bılıyorum...
Ayrıca mıcrosoft xp den elını cekecegını acıkladıgı andan ıtıbaren bırcok oyun uretıcısı XP destegını bıraktı...
Xp ye yuklenmıyor bıle yenı oyunlar :aha:

e yeni oyunlarla birlikte sistem gereksinimleri artıyor ve oyun yaparkende hep en yeni işletim sistemine göre hareket etmek zorundalar:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de basligi gorunce bi şey zannettim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt