Windows XP Şov Devam Ediyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sanki ben bır yerde gormustum wın7 kullanım olarak xp yı gectı dıye :allalla:

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
tamam işte xp tekrar tahtı almış, win 7den bıkan geri dönmüş:ehe

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
XP Tarihteki yerini zamanla alacaktir. Istedigi kadar cirpinip dursun. Microsoft bu, alir assagiya XP yi. Nede olsa babasi:naughty:

fayzteck

fayzteck

Üye
XP candır.

• Beğen
Tepkiler: SHS
pasha14

pasha14

Üye
Xpye destek vermeyi bıraksalar bile Xp kullananlar yine de kullanmaya devam ederler yeni çıkan donanımlar veya programlar vista ve üzeri çıkarsa kullanıcılar o zaman xp kullanmaktan vazgeçecektir.

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Xpye destek vermeyi bıraksalar bile Xp kullananlar yine de kullanmaya devam ederler yeni çıkan donanımlar veya programlar vista ve üzeri çıkarsa kullanıcılar o zaman xp kullanmaktan vazgeçecektir.
aynen:oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
windows xp hakikaten bir efsane gibi kolay vazgeçemiyorsun. Şuan windows 7 kullanmama rağmen arada windows xp ye dönüyorum.

• Beğen
dejavu178

dejavu178

Üye
O değilde win7'yi her pc kaldırır mı? :S

dejavu178

dejavu178

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4681012]
Mesela bende bazen 6600 ı özlüyorum oda efsane telefondu xpde öyle birşey :D

Çoğu pc kaldırır çok eski olmadığı sürece en az 1.5gb ram 128mb ekran kartı
[/QUOTE]

mesela benim pc 1 gb ram 512 mb ekran kartı

skynet

Üye
:megafon:Şaka mısınız siz ya kalkmış win7 ile modası geçmiş xp'yi bir tutuyorsunuz:kotu: yuh diyorum başka bir şey demiyorum:nono: win7 daima 1 numara vede öyle kalacak:oke: win 8 nasıl olur bilmem:bilmm ama beta sürümünü şahsen hiç sevmedim...:dry:

fayzteck

fayzteck

Üye
:megafon:Şaka mısınız siz ya kalkmış win7 ile modası geçmiş xp'yi bir tutuyorsunuz:kotu: yuh diyorum başka bir şey demiyorum:nono: win7 daima 1 numara vede öyle kalacak:oke: win 8 nasıl olur bilmem:bilmm ama beta sürümünü şahsen hiç sevmedim...:dry:

Dostum eminim ki XP kullandıgın dönemlerde başka işletim sistemi kullananlara aynısını söylemişsindir.
XP kullanmıyosunuz şaka mısınız diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt