belleye geçtim hafıza kartındaki temalar kaldırılmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
belleye geçtim hafıza kartındaki temalar kaldırılmıyo
selam arkadaşlar, nokia 500 telefonumu belleye çevirdim ama önceden hafıza kartına atıp yüklediğim temalar şimdi kaldırılmıyo, yüklemeler bölümünde sadece oviden indirdiğim şeyler gözüküyo, nasıl kaldırcam yardım lütfen

cukuleaks

Üye
normalde görmesi lazım.. :/ garip..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
E/
private/"1020711 Klasöründe olması lazım

ggokhan008

Üye
kardes yazılım yuklenince depo hafızasına daha önceden yukledigin program tema oyun vs. Silinmez fakat yukleme bilgilerin yazılım ile birlikte silindigi için yuklu uygulamalarda göremezsin .. Bu yuzden e: den gerekli dosyalarını pc ye kopyala ve biçimlendir derim en saglıklısı....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sen formatla dostum telefonu

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
E/
private/"1020711 Klasöründe olması lazım
e'de private diye klasör yok :(
kardes yazılım yuklenince depo hafızasına daha önceden yukledigin program tema oyun vs. Silinmez fakat yukleme bilgilerin yazılım ile birlikte silindigi için yuklu uygulamalarda göremezsin .. Bu yuzden e: den gerekli dosyalarını pc ye kopyala ve biçimlendir derim en saglıklısı....
depo hafızasını yani e'yi biçimlendirirsem düzelirmi, ve bi sıkıntı olur mu? birde görünmüyen temaların bazılarıda hafıza kartında olarak gözüküyo, onlarda düzelir mi?
son bir soru hadi biçimlendirdim ve düzeldi diyelim, bundan sonra hafıza kartından tema yükleyemeyecekmiyim?

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen hiç kimse

yaren_dede

yaren_dede

Üye
xplore ile aç yada pc ye bağla dostum direkt göremezsin
E/
private/"1020711

ggokhan008

Üye
kardes sen in sorununu tam anlayamadım yukledigin temaları mı kalıramıyosun yoksa temayı yuklemek için gereken sis dosyasını mı göremiyorsun.. Bide temaları hngi bellege kuruyordun e: ye mi yoksa telefon hafızasınamı..

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
kardes sen in sorununu tam anlayamadım yukledigin temaları mı kalıramıyosun yoksa temayı yuklemek için gereken sis dosyasını mı göremiyorsun.. Bide temaları hngi bellege kuruyordun e: ye mi yoksa telefon hafızasınamı..

kardeş sorun şu, tel önceden annaydı belle yükledim, fakat önceden hafıza kartına atıp telefona yüklediğim temalar şimdi kaldırılmıyo, temalar kısmında görünüyo ama uygulamalar kısmında görünmüyo, görünmediği içinde kaldıramıyorum

ggokhan008

Üye
kardes telefonda gerekli nevarsa bilgisayara kopyala sonra depo hafızasını ve hafıza kartını biçimlendir hafıza kartını takmadan *#7370# yap uyarı vercek onyla, telefon kapanıp açılıcak bu islem biraz surebilir korkup telefonla ugrasma.. Tel açıldıktan sonra daha temiz olsun istiyorsan suite modunda bilgisayara kablo ile bagla.. Sonra ovi suite de yazılımı tekrar yukle diye bi secenk var ordan telefona belle yi yeniden yukle.. Butum sorunlar çözulecektir..

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
xplore ile aç yada pc ye bağla dostum direkt göremezsin
E/
private/"1020711

yok kardeş olmuyo, pcye bağladım gözükmüyo xplore indirdim ordada c,e,f hiç birinde private diye klasör yok :(

ggokhan008

Üye
kardes telefonda gerekli nevarsa bilgisayara
kopyala sonra depo hafızasını ve hafıza kartını
biçimlendir hafıza kartını takmadan *#7370#
yap uyarı vercek onyla, telefon kapanıp açılıcak
bu islem biraz surebilir korkup telefonla
ugrasma.. Tel açıldıktan sonra daha temiz olsun istiyorsan suite modunda bilgisayara kablo ile
bagla.. Sonra ovi suite de yazılımı tekrar yukle
diye bi secenk var ordan telefona belle yi
yeniden yukle.. Butum sorunlar çözulecektir..

Bunlari yaptinmi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
e:/private/10207114/import/xxx

najanaja

najanaja

Üye
kardeş hemen format atma. yine formata baağlamışlar işi privatelerle de uğraşma temalara gir bütün temaların isimlerini kaydet bi yere yedekleri varsa ordan yoksa tekrar indir ve hepsini tekrar kur tele artık göreceksin uygulama yöneticisinde hepsini istediğini sil. belle ye geçince telde ki yüklü uygulamalar gözükmez telde, sen dediğim yöntemi kullan başka bişeyle uğraşma boşuna. bence en basit çözüm sakın sırf bu yüzden format atayım deme boşuna bilgilerin girmesin.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
e:/private/10207114/import/xxx

Aynen bu klasörde eksik vermişim zor birşey değil sadece klasöre girip temayi sileceksin. nanaja sanki yeniden belle yükle demişiz gibi bir yorum yapmışsın enteresan, alt tarafı temayi silecek

najanaja

najanaja

Üye

Aynen bu klasörde eksik vermişim zor birşey değil sadece klasöre girip temayi sileceksin. nanaja sanki yeniden belle yükle demişiz gibi bir yorum yapmışsın enteresan, alt tarafı temayi silecek
benim sana bi lafım olmadı ki sen yanlış anlamışsın kardeş oda bi seçenek tabi bütün temaları silmek istiyosa çünkü hangi temanın klasörü hangisi bilemez o şekilde bütün yüklediklerini kaldırmış olur oda tam olmaz çünkü temaların bi parçasıda resource/skins klasöründe bulunuyo yani bi parça private senin dediğin klasör bi parça resource/skins o da tam çözüm deil yani senin yöntemde yarım oluyor benim asıl lafım format at diyenlere bunun formatlık bi işi yok ki adama boşu boşuna format çektirecekler :) ben en basit yapması gerekeni söyledim tekrar kur aynı temaları ve beğenmediklerini sil gerisi kalsın bu kadar basit zaten herkes yorum yazmışta arkadaş yok ortada :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
pardon kardeşim sende kusurabakma adam yazmış kaçmış bizde kuyudan taşı çıkarmaya çalışıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
pardon kardeşim sende kusurabakma adam yazmış kaçmış bizde kuyudan taşı çıkarmaya çalışıyoruz :)

önemli deil kardeş olur böle şeyler önemli olan kırgınlık olmasın. aynen heralde o sorununu çözmüş konuya bakmıyo bile biz kendi kendimize gelin güvey oluyoz utanmasak birbirimize girecez :)

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur
yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi

önemli deil kardeş olur böle şeyler önemli olan kırgınlık olmasın. aynen heralde o sorununu çözmüş konuya bakmıyo bile biz kendi kendimize gelin güvey oluyoz utanmasak birbirimize girecez :)

sakin olun beyler daha dün yazdım ne ara kaçmışım onu anlayamadımki, gerçekten yardımlarınız için teşekkür ederim, bugün işyerimizi taşıdığımızdan dolayı nete giremedim o yüzden konuya cevap yazamadım, kusura bakmayın lütfen.

konuya gelince; yaren_dede kardeşim e de private klasörü yok, pcye bağladım teli yok gözükmüyo, xplore indirdim yine gözükmüyo, naptıysam bulamadım şu lanet klasörü.

najnaja kardeşim, senin dediğini en son çare olarak düşündüm, eğer halledemezsem en son direk format atmayı planlıyorum.

yardımlarınız için çok teşekkürler beyler, fakat hala halledebilmiş değilim..

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt