belleye geçtim hafıza kartındaki temalar kaldırılmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
sakin olun beyler daha dün yazdım ne ara kaçmışım onu anlayamadımki, gerçekten yardımlarınız için teşekkür ederim, bugün işyerimizi taşıdığımızdan dolayı nete giremedim o yüzden konuya cevap yazamadım, kusura bakmayın lütfen.

konuya gelince; yaren_dede kardeşim e de private klasörü yok, pcye bağladım teli yok gözükmüyo, xplore indirdim yine gözükmüyo, naptıysam bulamadım şu lanet klasörü.

najnaja kardeşim, senin dediğini en son çare olarak düşündüm, eğer halledemezsem en son direk format atmayı planlıyorum.

yardımlarınız için çok teşekkürler beyler, fakat hala halledebilmiş değilim..
biz sakiniz zaten :) kendi kendimize takılıyoz sorun yok yani ama seni anlayamadım niye format düşünüyosun ki en basit yöntemi sundum ve kesin çözüm aynı temaları tekrar kur sonra kaldır bu kadar basit formatlık bi iş yok bunda tabi karar senin hangi yöntem mantıklı ve basit geliyosa onu uygula.

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi

biz sakiniz zaten :) kendi kendimize takılıyoz sorun yok yani ama seni anlayamadım niye format düşünüyosun ki en basit yöntemi sundum ve kesin çözüm aynı temaları tekrar kur sonra kaldır bu kadar basit formatlık bi iş yok bunda tabi karar senin hangi yöntem mantıklı ve basit geliyosa onu uygula.

deniyorum kardeş, oldu veya olmadı diye yazarım buraya.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
x plore ayarlarını doğru yapmadığından gözükmüyor belki..ayarlarından dosyaları görünür yapman gerekebilir..her neyse private bularilirsen tam yeri burası..bu klasörü silmelisin..e:/private/10207114/import/xxx

atakan25

atakan25

Üye
hay formatınıza ya cuma cuma

ggokhan008

Üye
kac gundur ugrasyn dediklerimi yapsaydn coktan halletmstn kardeS

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi

yok kardeş olmuyo, temalardan 5 tanesini geri yükledim yine uygulamalarda gözükmüyo:(

kac gundur ugrasyn dediklerimi yapsaydn coktan halletmstn kardeS
biçimlendimeyi en son ihtimal olarak düşünmüştüm kardeş.

x plore ayarlarını doğru yapmadığından gözükmüyor belki..ayarlarından dosyaları görünür yapman gerekebilir..her neyse private bularilirsen tam yeri burası..bu klasörü silmelisin..e:/private/10207114/import/xxx
sağol kardeş programın ayarlarını düzelttim, privateyi buldum ama yine halledemedim:(

kardeş yukarıdaki arkadaşın dediklerini yapıp private klasörünü buldum ama klasör açılmıyo, sanırım içi boş, senin verdiğin resimde playlists, nokia gibi solunda + değil - gözüküyo, menü-dosya-aç dedim yine birşey olmadı:(

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu pc ye takınca depolama modunda açınca o klasörü görürsün

---------- Eklendi @ 06:04:16 ---------- Yazıldı @ 05:56:45 ----------

arkadaşım birde xplore ile resource_apps ye gir ordan temaların adını biliyorsan ordan kaldırmayı dene

yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
telefonu pc ye takınca depolama modunda açınca o klasörü görürsün

---------- Eklendi @ 06:04:16 ---------- Yazıldı @ 05:56:45 ----------

arkadaşım birde xplore ile resource_apps ye gir ordan temaların adını biliyorsan ordan kaldırmayı dene

resource-apps klasörünün içinde saedce x-plore nin iki tane dosyası var kardeş başka yok

cetinadam27

cetinadam27

Üye
e:/private/10207114/import/xxx merhaba arkadaşlar

versino2

versino2

Üye
ayarlara gir.ordan yüklemelere gir.ordan da yüklü uygulamalara gir çıkar orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt