e'de private diye klasör yokE/
private/"1020711 Klasöründe olması lazım

depo hafızasını yani e'yi biçimlendirirsem düzelirmi, ve bi sıkıntı olur mu? birde görünmüyen temaların bazılarıda hafıza kartında olarak gözüküyo, onlarda düzelir mi?kardes yazılım yuklenince depo hafızasına daha önceden yukledigin program tema oyun vs. Silinmez fakat yukleme bilgilerin yazılım ile birlikte silindigi için yuklu uygulamalarda göremezsin .. Bu yuzden e: den gerekli dosyalarını pc ye kopyala ve biçimlendir derim en saglıklısı....
kardes sen in sorununu tam anlayamadım yukledigin temaları mı kalıramıyosun yoksa temayı yuklemek için gereken sis dosyasını mı göremiyorsun.. Bide temaları hngi bellege kuruyordun e: ye mi yoksa telefon hafızasınamı..
xplore ile aç yada pc ye bağla dostum direkt göremezsin
E/
private/"1020711

e:/private/10207114/import/xxx
benim sana bi lafım olmadı ki sen yanlış anlamışsın kardeş oda bi seçenek tabi bütün temaları silmek istiyosa çünkü hangi temanın klasörü hangisi bilemez o şekilde bütün yüklediklerini kaldırmış olur oda tam olmaz çünkü temaların bi parçasıda resource/skins klasöründe bulunuyo yani bi parça private senin dediğin klasör bi parça resource/skins o da tam çözüm deil yani senin yöntemde yarım oluyor benim asıl lafım format at diyenlere bunun formatlık bi işi yok ki adama boşu boşuna format çektirecekler
Aynen bu klasörde eksik vermişim zor birşey değil sadece klasöre girip temayi sileceksin. nanaja sanki yeniden belle yükle demişiz gibi bir yorum yapmışsın enteresan, alt tarafı temayi silecek
ben en basit yapması gerekeni söyledim tekrar kur aynı temaları ve beğenmediklerini sil gerisi kalsın bu kadar basit zaten herkes yorum yazmışta arkadaş yok ortada 
pardon kardeşim sende kusurabakma adam yazmış kaçmış bizde kuyudan taşı çıkarmaya çalışıyoruz![]()

pardon kardeşim sende kusurabakma adam yazmış kaçmış bizde kuyudan taşı çıkarmaya çalışıyoruz![]()
önemli deil kardeş olur böle şeyler önemli olan kırgınlık olmasın. aynen heralde o sorununu çözmüş konuya bakmıyo bile biz kendi kendimize gelin güvey oluyoz utanmasak birbirimize girecez![]()