ekran sapıttı! Bi yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben telefoncudan telefon almıştım bir keresinde servise gitti 45 günde geldi ondan sonraki telefonumu türkcellden aldım arıza çıkardı cuma günü verdim servise perşembe geldi sorunu haletmişler artı yazılım güncellemelerini yapmışlardı 6 günde

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gönderdim telefonu garantiye artık ne olur ne zaman gelir hiç bilmiyorum. sorunsuz bi şeklde telefonu göndersinlerde yeter bana . Ayrıca sizde sağolarınız yardımlarınız için.

atakan25

atakan25

Üye
Arkadaşlar gönderdim telefonu garantiye artık ne olur ne zaman gelir hiç bilmiyorum. sorunsuz bi şeklde telefonu göndersinlerde yeter bana . Ayrıca sizde sağolarınız yardımlarınız için.

inşallah sorunsuz gelir çoğu kişi yaşadı bunu fabrika hatası olduğu düşündürüyor insanı

avcitalip

avcitalip

Üye
Allah a sukur ekranımda bırsey yokta. Arkadasa demıssın ya gunde yuzlerce telefona bakıyorlar dıye . Dostum o kadar yok . Turkıyede o kadar teknık servıs varkı genpa olsun kvk olsun . Bır tane dahı telefon olsa en az 2 hafta gecmeden yollamıyolar. Bu bır gercek. Bende eksı n97 yı 4 kez yolladım . Hergun arıyordum servısı. Ik gun telefon tamırde dıyorlar sonrada yok su parcasını yurdısnın surasından getıttırdık elımızde olmayınca.. Herseferınde bambaşka yalanlar uydurup duruyorlar. Garantı belgesındekı sartları okusan ılk baslarda yazması lazım kac gun kalacagı felan . Her belgede aynısı yazar. En fazla 30 iş gunu dıye . +pazar sayılmayan gun .

Kardeşim Servisteki Teknikerler Cihazlara İlgi Alaka Göstermezler,Teknisyenler Mühendislerin Gözüne Girme Çabasındadırlar ve cihazlarınızla ayrıntısına kadar ilgileniyoruz zannetsinler diye cihaz elinize geç geliyor

Siz Cihazınızı Servise Gönderdiğinizde;

Cihaz Ertesi Gün veya 1-2 Gün İçinde Servise Ulaşır cihazınız bir üst servise sevk edilir ve cihazınız oradada teknisyenlerin keyfine göre 5-10-20 gün içinde onarılır ve size geri gönderilir...

bu olay aynen bu şekilde işliyor,eğer böyle işlemiyor adamlar uğraşıyor diyorsanız ki buna gülerim :D gidin bir tamirciye benim böyle bir sıkıntım var diyin en fazla 4-5 gün içinde size cihazınızı teslim ederler ama taktıkları parçaların orijinalliği tartışılır...

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
inşallah sorunsuz gelir çoğu kişi yaşadı bunu fabrika hatası olduğu düşündürüyor insanı

Inşallah sorunsuz gelir dediğin gibi sağolasn :)

---------- Eklendi @ 07:56:58 ---------- Yazıldı @ 07:52:31 ----------

Kardeşim Servisteki Teknikerler Cihazlara İlgi Alaka Göstermezler,Teknisyenler Mühendislerin Gözüne Girme Çabasındadırlar ve cihazlarınızla ayrıntısına kadar ilgileniyoruz zannetsinler diye cihaz elinize geç geliyor

Siz Cihazınızı Servise Gönderdiğinizde;

Cihaz Ertesi Gün veya 1-2 Gün İçinde Servise Ulaşır cihazınız bir üst servise sevk edilir ve cihazınız oradada teknisyenlerin keyfine göre 5-10-20 gün içinde onarılır ve size geri gönderilir...

bu olay aynen bu şekilde işliyor,eğer böyle işlemiyor adamlar uğraşıyor diyorsanız ki buna gülerim :D gidin bir tamirciye benim böyle bir sıkıntım var diyin en fazla 4-5 gün içinde size cihazınızı teslim ederler ama taktıkları parçaların orijinalliği tartışılır...

az çok telefoncuda çalışmışlığım var tamire gelen telefonlari ertesi gün eğer çok cihaz varsa bilemedin 2gün sonra falan teslim ederdik.
Neden garantiden böyle geç geliyor hala anlams değilim doğrusu . Seninde dediğin gibi yapıyorlar gibi geliyor banada ..

avcitalip

avcitalip

Üye
Inşallah sorunsuz gelir dediğin gibi sağolasn :)

---------- Eklendi @ 07:56:58 ---------- Yazıldı @ 07:52:31 ----------

az çok telefoncuda çalışmışlığım var tamire gelen telefonlari ertesi gün eğer çok cihaz varsa bilemedin 2gün sonra falan teslim ederdik.
Neden garantiden böyle geç geliyor hala anlams değilim doğrusu . Seninde dediğin gibi yapıyorlar gibi geliyor banada ..

Çalışıyoruz Biz Diyorlar :D Diyorumya Mühendislerin Gözüne Girebilmek İçin Yapıyorlar Birazda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt