Okul sütü projesinde ilk zehirlenme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Okul sütü projesinde ilk zehirlenme
Diyarbakır'da 50 öğrenci içtikleri sütten zehirlendi.
02.05.2012 11:15

Diyarbakır'da Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın projesi kapsamında okullara bugün dağıtımına başlanan sütten içen 50 öğrenci rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
OKULA AMBULANSLAR GÖNDERİLDİYurt genelinde bugün başlatılan "okul sütü projesi" kapsamında Diyarbakır'da bir okulda dağıtılan sütler iddiaya göre 50'ye yakın öğrencinin zehirlenmesine neden oldu.
Zehirlenme olayının yaşandığı Hürriyet İlköğretim Okulu'na çok sayıda ambulans sevk edildi.
Öğrenciler, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Dinçer, Diyarbakır'da dağıtılan sütten bazı öğrencilerin zehirlendiği yönündeki iddiaların üzerine "Sütü daha bugün dağıttık" diye konuştu

larten123

larten123

Üye
al işte...

marist

marist

Üye
Yuh Yani Ne DeniLebiLir ki Bu Duruma, ÇocukLarı ZehirLemek İçin mi DağıtıyorLar Bu Sütü.. !!!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar 7.200.000 öğrenciye süt dağıtılmış
200 öğrencide alerjik rahatsızlık ve karın ağrısı görülmüş. Tutup süt zehirliymiş diye yorum yapmak ne kadar doğru veya bunun üzerinden hükümete laf sokmak ne kadar ahlaklı bilemiyorum.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Dünkü polislere dağıtılan küflü kumanyalar yetmemiş belli ki.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
alerjı de olabılır arastırılsın bakalım

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Başlağı okuduğum an aklıma çoçukluğumda yaşadığım fiskobirlik ve sek süt maceram geldi bizide zehirlemiştiler bir zamanlar.

Bizede bozuk fındık,kayısı ve süt dağıtmışları sonuç aynı idi.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
Arkadaşlar 7.200.000 öğrenciye süt dağıtılmış
200 öğrencide alerjik rahatsızlık ve karın ağrısı görülmüş. Tutup süt zehirliymiş diye yorum yapmak ne kadar doğru veya bunun üzerinden hükümete laf sokmak ne kadar ahlaklı bilemiyorum.

ne olacak ki değilmi 7 milyonda sadece 200 "adet" öğrenci oda nazar boncuğu olsun. Yada "eğitim" zayihatı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Düşünüyorum da, bugüne kadar hiç süt içmemişler zehirlenebiliyor. Süt üzerinden hemen 'bozuk süt dağıtıyorlar' diye önyargıyla yaklaşan saygı değer maxicep üyeleri:

- Geçen sene yurtta oda arkadaşımın karşısında geceleyin süt içip bisküvi yemeye başladım. Onu da çağırdım. Bana "içtiğim zaman midem bulanıyor tuhaf oluyorum, midem kaldırmıyor." dedi ve isteğimi geri çevirdi.

Siz sütün bazı kişilerde alerji yapabileceğine inanmıyorsunuz. Herşey güllük gülistanlık olsun.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bu ülkede iyilik bile düşünmeyeceksin adam bakıyor. Gocunanların sayısı artıyor.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
O zehirlenen yüzlerce çocuktan biri sizinki olsaydı görürdüm o zaman. Neymiş, bilmem kaçta kaç imiş.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
O zehirlenen yüzlerce çocuktan biri sizinki olsaydı görürdüm o zaman. Neymiş, bilmem kaçta kaç imiş.

Arkadaşım benim çocuğum da olabilir bir başkasınında, Biz demiyoruz ki araştırılmasın. Eğer bir kasıt bir usulsüzlük varsa tabi ki ortaya çıksın.
Ama öyle yorumlar yapılmış ki sanarsın süt içen çocukların çoğu rahatsızlanmış. Amaç üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi belli değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bi kız arkadasım süt kokusundan bile etkilenip istifra ediyor.
Sütler güzelce incelenmeli bu proje çok iyi bir proje,düzgünce yürütüldügünde çocuklar üzerinde yararı oldukça fazla.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çölyak hastalığına dayalı olabilir, inek sütü proteini ne karşı.

1. Egzema ve/veya deri döküntüleri
2. Karın ağrısı ve kramplar
3. Kusma
4. İshal veya kabızlık
Haber neticelenmeden ve araştırma içindeyken siyasi yaptırımlara yöneltmek iyi olmamış arkadaşlar. Ve bildiğiniz üzere siyasi tartışmalar, sloganlar, partiler hakkında eleştiriler yasakdır.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Çölyak hastalığına dayalı olabilir, inek sütü proteini ne karşı.

1. Egzema ve/veya deri döküntüleri
2. Karın ağrısı ve kramplar
3. Kusma
4. İshal veya kabızlık
Haber neticelenmeden ve araştırma içindeyken siyasi yaptırımlara yöneltmek iyi olmamış arkadaşlar. Ve bildiğiniz üzere siyasi tartışmalar, sloganlar, partiler hakkında eleştiriler yasakdır.

pastörize süt değil miydi bu dağıtılanlar?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
çocuklar için sut saglık ve gelişim deposu olması herkesin kabul ettigi bir olgudur. Bir noktada hata yapılmıştır; Bu hatayı önyargıyla hemen birine mal etmek ardniyetliliktir. Bırakın hata yada hatalı çıksın sonra köpürmek serbest └(^o^)┘

Problem çözülüp bu hayırlı iş devam etmeli.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Siyasi bisey yok kimse adamlara böyle bisey zorla olcak demedi kendi istekleri ile böyle güzel bi proje çıkarmıslar.
Nemalanmaya gerek yok..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çocuklar için sut saglık ve gelişim deposu olması herkesin kabul ettigi bir olgudur. Bir noktada hata yapılmıştır; Bu hatayı önyargıyla hemen birine mal etmek ardniyetliliktir. Bırakın hata yada hatalı çıksın sonra köpürmek serbest └(^o^)┘

Problem çözülüp bu hayırlı iş devam etmeli.

aynen ve ayrıca sütler bozuk olsa allah göstermesın tüm ögrencilerın zehırlenmesi gerekirdi taraflı yorum yapmadan sonucu beklemek en iyisi.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
[ENGİN];4652373' Alıntı:

aynen ve ayrıca sütler bozuk olsa allah göstermesın tüm ögrencilerın zehırlenmesi gerekirdi taraflı yorum yapmadan sonucu beklemek en iyisi.

tabii arkadaşım zaten bütün sütler bi inekten gelmiş.

---------- Eklendi @ 23:45:37 ---------- Yazıldı @ 22:58:02 ----------

Sivas Valisi Ali Kolat, ilköğretim okulu
öğrencilerinin sütten zehirlendiği
iddiasına ilişkin, “Bozuk süt olduğu
anlaşılıyor, arkadaşlarımızın tespitleri
öyle” dedi.

Kaynak- hürriyet.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...