Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
civciv pc ye gecmedinmi yaw

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
civciv pc ye gecmedinmi yaw

noldu ki

---------- Eklendi @ 18:52:23 ---------- Yazıldı @ 18:50:39 ----------

haaa hatırladım şimdi ama unutmuşum mobilim şimdi belki bulurum internetten dur araştırayım

tolgicaki

Üye
bu cfwyle çalışan galerıi şifreleme vs var mı ? çok acil

...Orochi...

...Orochi...

Üye
Güzel MOd :)

ilginc44

Üye
Gerçekten Güzel olmuş fakat yazı boyutu biraz ufak onu nasıl büyütebilirim. teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten Güzel olmuş fakat yazı boyutu biraz ufak onu nasıl büyütebilirim. teşekkürler

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-yazi-ekran-dil-araclari/psiloc-fontmagnifier-v2-10-s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-ed-278055.html

ilginc44

Üye
Teşekkürler çok işime yaradı, Güzel programmış.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

SWEET DREAMS

Üye
hataları giderince harika olmuş hiçbir hata bulamadım süpersin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oğuzhan, sen hiç bilmediğin, görmediğin, görmeyeceğin bir hatayı çözmeye çalışmış mıydın? :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yok o şekilde değil, bir hata var ancak senin telefonunda böyle bir özellik bile yok. Ancak sen o hatayı çözmeye çalışıyorsun :D

Bundaki kastım şu: N97 fiziksel klavyesindeki hatayı çözmeye çalışıyorum da bir türlü beceremedim. Ne klavyeyi görmüşüm ne de nasıl çalıştığını biliyorum :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yok o şekilde değil, bir hata var ancak senin telefonunda böyle bir özellik bile yok. Ancak sen o hatayı çözmeye çalışıyorsun :D

Bundaki kastım şu: N97 fiziksel klavyesindeki hatayı çözmeye çalışıyorum da bir türlü beceremedim. Ne klavyeyi görmüşüm ne de nasıl çalıştığını biliyorum :ehe
yok valla bende öyle bir özellik yoksa nasıl düzeltebilrim ki uğraşmam çünkü yapamayacağımı bilirim :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende uğraşmıyorum artık. Birkaç deneme yaptırdım olmayınca olmasın dedim :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869