Rambo_FT Nasıl Böyle Başarılı Oldu? | Başarıya Giden Yollar (Nokia 5230 Sayesinde)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi başarılarının devamını dilerim bir sorum var 5228 için cfw yaptın mı eğer yaptıysan link atar mısın

Rica ederim. 5228'e CFW yaptım mı acaba :hmmm

T.C.K v1 Ultimate Final SP2'in Çıktığı Telefonlar ve versiyonlar:

- Nokia 5228 V51.1.002
- Nokia 5232 V51.1.002
- Nokia 5233 V51.1.002
- Nokia 5230 V51.0.002
- Nokia 5235 V51.6.002
- Nokia 5250 V30.0.002
- Nokia 5530 V40.0.003
- Nokia 5800 V60.0.003
- Nokia X6 V40.0.002
- Nokia N97 V22.0.110
- Nokia N97 Mini V30.0.004

---------- Eklendi @ 22:27:43 ---------- Yazıldı @ 22:27:08 ----------

%75 anlamadim cfw nedir yaa :s

Custom Firmware: Normal işletim sistemlerini düzenleyerek daha kullanışlı hale getiriyoruz.

Türe

Türe

Üye
Furkan abi benim de tam tersine eger 5800 gibi bir telefon almasam su an yazilim namina birsey biliyor olmayacaktim :) Ben kendimi 5800 ve X6 sayesinde simdiki bilgilerimi edindim yani iyiki kullanmisim bunlari :) Su an cevremdeki bircok kisi telefonla ilgili birsey oldugunda ilk bana geliyor ve bu durum beni fazlasiyla mutlu ediyor umarim ileride bende kullandigim cihaz icin ya da kullanacagim cihaz icin rom veya firmware yapabilirim :) Bu arada tebrik de ederim Furkan abi herseyin basi merak eger merak olmasa su an normal insanlar gibi telefon kullaniyor olacaktin :))

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Silinen Üye 94869
tempestshine

tempestshine

Üye
hayat hikayeni öğrenmiş olduk :D başarılarının devamını dilerim :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan abi benim de tam tersine eger 5800 gibi bir telefon almasam su an yazilim namina birsey biliyor olmayacaktim :) Ben kendimi 5800 ve X6 sayesinde simdiki bilgilerimi edindim yani iyiki kullanmisim bunlari :) Su an cevremdeki bircok kisi telefonla ilgili birsey oldugunda ilk bana geliyor ve bu durum beni fazlasiyla mutlu ediyor umarim ileride bende kullandigim cihaz icin ya da kullanacagim cihaz icin rom veya firmware yapabilirim :) Bu arada tebrik de ederim Furkan abi herseyin basi merak eger merak olmasa su an normal insanlar gibi telefon kullaniyor olacaktin :))

Aslında tam tersi değil, paralel doğrultu da. İlla ki merak oluyor, araştırıyorsun. En önemlisi de kafaya koydun mu yapıyorsun. İnşallah sende kendini geliştirir ROM lar yaparsın;)

---------- Eklendi @ 22:32:30 ---------- Yazıldı @ 22:32:00 ----------

hayat hikayeni öğrenmiş olduk :D başarılarının devamını dilerim :oke:

Bu benim CFW geçmişim :D Tebriğin için teşekkür ederim :good:

SHS

SHS

Üye
helal olsun sana Rambo_FT, Rambo_FT la la lay la la lay la lay lay :alkis

tempestshine

tempestshine

Üye
merak önemli ben merak edip c6-01 ime mercek bağladım.makro çekimler yapdım.millet özendi makro çekimler yaptı.onlara ben önder oldum :cool :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam bozmam :kop2:

anılbaran

anılbaran

Üye
bu işler böyle çalışan kazanır :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
belkide olurdu. Bizim yerimizde başkaları olurdu belki :)

Türe

Türe

Üye
İnsallah furkan abi :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Furkan, başarılarının devamını dilerim. Umarım teknoloji alanından ziyade, hayatın diğer alanlarında da böyle başarılara imza atarsın.

Ciddi anlamda insan istedikten ve merak ettikten sonra başarı kaçınılmaz oluyor. İş, kişide bitiyor.

Şu an benim içinde bulunduğum iş de böyle. Amacımız insanların hayatını olumlu yönde değiştirmek. Ve işin içinde insanlara yardım etmek de olduğu için, işimi seviyorum. :)

Her neyse, yürekten tebrik ediyorum tekrar seni. Başarı seninle olsun..!

belkide olurdu. Bizim yerimizde başkaları olurdu belki :)

Ekip, adını taşıyabilecek bilinçte olduktan sonra gerisi teferruat. :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan, başarılarının devamını dilerim. Umarım teknoloji alanından ziyade, hayatın diğer alanlarında da böyle başarılara imza atarsın.

Ciddi anlamda insan istedikten ve merak ettikten sonra başarı kaçınılmaz oluyor. İş, kişide bitiyor.

Şu an benim içinde bulunduğum iş de böyle. Amacımız insanların hayatını olumlu yönde değiştirmek. Ve işin içinde insanlara yardım etmek de olduğu için, işimi seviyorum. :)

Her neyse, yürekten tebrik ediyorum tekrar seni. Başarı seninle olsun..!

Ekip, adını taşıyabilecek bilinçte olduktan sonra gerisi teferruat. :)

Çok önemli noktalara değinmişsin, katılıyorum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
5800'ımla öğrenmiştim bende herşeyi hepsinide MaxiCep'ten.. Ama o telefona milyonlarca cfw de çıksa hızdan uçsada bir N8 etmez.. Bence artık elindekini emekli et Belle'ye başla :oke:
5800 la öğrendiklerimi N8'le geliştirdim.. Şuan 5800'ı elime ile almam..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S^3'e en yakın zamanda geçeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Otroligt

Otroligt

Üye
Tebrikler furkan abi :alkis inşallah daha büyük işlere de imza atarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt