monitörüm power saving moda geçiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
monitörüm power saving moda geçiyor
monitör bozulmuştu tamire gönderd,m sonra yapılmış bi şekilde aldım ondan sonra bana istediğim çözünürlüğü vermiyodu bende tekrar gönderdim bu sefer monitör hoş geldiniz yazısına kadar açılıyor sonra power saving mode a geçiyor monitörü başka bir pc de denedim sorunsuz çalışıyor ben bu pc de başka monitör denedim o da sorunsuz çalışıyor kaç gündür aramama rağmen herhangi bi çözüm yolu bulamadım çözümü bilenleriniz varsa acil yardım bekliyorum :(

pasha14

pasha14

Üye
Power Saving moduna geçmesi monitörden değil ki. Sana hosgeldiniz yazısından sonra görüntü gelmiyor büyük ihtimalle ekran kartıyla alakalı olabilir sürücü problemide olabilir. Hosgeldiniz yazısına kadar herşey normal görüntü geliyor mu ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
senin monitörün senin pc den gelen görüntünün çözünürlüğüne uygun olmadıgı için kendini powersaving e alıyor olabilir..
sen geri tamirciye gönder :oke:

hatta çagır eve gelsin baksın halletsin ona göre

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
Power Saving moduna geçmesi monitörden değil ki. Sana hosgeldiniz yazısından sonra görüntü gelmiyor büyük ihtimalle ekran kartıyla alakalı olabilir sürücü problemide olabilir. Hosgeldiniz yazısına kadar herşey normal görüntü geliyor mu ?

herşey tamam ok (fare imleci) çıkmadan power saving mode a geçiyor :(

pasha14

pasha14

Üye
herşey tamam ok (fare imleci) çıkmadan power saving mode a geçiyor :(

O zaman post ekranından sonra görüntü gelmiyor. Onbard üzerinden yani monitörünü anakarta bağla bakalım bir daha açmayı dene eğer yine aynı sorun olursa sorun monitörde diyebilir ama olmazsa ekran kartında.

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler problem çözüldü

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
catalyst control center da monitörü görmüyordu bende sildim tekrar yükledim güncelledim falan sonunda açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt