Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi :ehe Buyur sagol bi anda telefonu yiyesim geldi :ehe
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi Buyur Genişletmek için tıkla ... sagol bi anda telefonu yiyesim geldi
Emrgncy112' Alıntı: Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi Buyur Genişletmek için tıkla ... sagol bi anda telefonu yiyesim geldi
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Emrgncy112' Alıntı: Mobil bağlantıda sıkıntı var Furkan Nefret ettim şu avea dan Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun abi
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Emrgncy112' Alıntı: Mobil bağlantıda sıkıntı var Furkan Nefret ettim şu avea dan Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun abi
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Mobil bağlantıda sıkıntı var Furkan Nefret ettim şu avea dan Genişletmek için tıkla ... aynen abi özellikle dün az küfretmedim
Emrgncy112' Alıntı: Mobil bağlantıda sıkıntı var Furkan Nefret ettim şu avea dan Genişletmek için tıkla ... aynen abi özellikle dün az küfretmedim
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin Ali
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... mutlu yıllar
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... mutlu yıllar
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abim Hoşgeldin
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abim Hoşgeldin
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... Hemen konu açalım
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... Hemen konu açalım
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara inşallah
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara inşallah
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali abim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum hidayet nasılsın görüşemedik bayadır
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali abim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum hidayet nasılsın görüşemedik bayadır
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... doğum gùnùn kutlu olsun
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... doğum gùnùn kutlu olsun
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... kutlu olsun, mutlu olsun
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... kutlu olsun, mutlu olsun
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun Ali Rabb'im daha nice hayırlı ömürler versin
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun Ali Rabb'im daha nice hayırlı ömürler versin
.SeRDaR. Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... Nice senelere.
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar . Bugün doğum günüm ... Umarım çok güzel bir gün geçiririm . Genişletmek için tıkla ... Nice senelere.