bende de iyilik:D kendi kendine konuşmuyorsun di mi :ehe
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende de iyilik Genişletmek için tıkla ... kendi kendine konuşmuyorsun di mi
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Selamünatleyküm cemaat Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Mustafa abi hoşgeldin - SerkeŞ -' Alıntı: naber Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin
m542tf' Alıntı: Selamünatleyküm cemaat Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Mustafa abi hoşgeldin - SerkeŞ -' Alıntı: naber Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykumselam Mustafa abi hoşgeldin Hoşgeldin Metin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
Emrgncy112' Alıntı: Aleykumselam Mustafa abi hoşgeldin Hoşgeldin Metin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
Amaru Shady Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s AliKemal abi
SHS Üye Pondusss' Alıntı: kendi kendine konuşmuyorsun di mi Genişletmek için tıkla ... alıntı yapmayı unuttum
Pondusss' Alıntı: kendi kendine konuşmuyorsun di mi Genişletmek için tıkla ... alıntı yapmayı unuttum
.SeRDaR. Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin.
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap hayırlı geceler herkese ---------- Eklendi @ 00:29:59 ---------- Yazıldı @ 00:29:40 ---------- ben cikiyorum
hayırlı geceler herkese ---------- Eklendi @ 00:29:59 ---------- Yazıldı @ 00:29:40 ---------- ben cikiyorum
Amaru Shady Üye Boyabatlı57' Alıntı: hayırlı geceler herkese ---------- Eklendi @ 00:29:59 ---------- Yazıldı @ 00:29:40 ---------- ben cikiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Boyabatlı57' Alıntı: hayırlı geceler herkese ---------- Eklendi @ 00:29:59 ---------- Yazıldı @ 00:29:40 ---------- ben cikiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
.SeRDaR. Üye Boyabatlı57' Alıntı: hayırlı geceler herkese ---------- Eklendi @ 00:29:59 ---------- Yazıldı @ 00:29:40 ---------- ben cikiyorum Genişletmek için tıkla ... Selametle.
Boyabatlı57' Alıntı: hayırlı geceler herkese ---------- Eklendi @ 00:29:59 ---------- Yazıldı @ 00:29:40 ---------- ben cikiyorum Genişletmek için tıkla ... Selametle.
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: tıp oynuyok kaybettin dondurmalar senden Genişletmek için tıkla ... Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi Buyur
m542tf' Alıntı: tıp oynuyok kaybettin dondurmalar senden Genişletmek için tıkla ... Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi Buyur
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi Buyur Genişletmek için tıkla ... 1 saattir bunu mu arıyordun
Emrgncy112' Alıntı: Canın dondurma istemiş galiba Mustafa abi Buyur Genişletmek için tıkla ... 1 saattir bunu mu arıyordun
papakudioflu Emekli Yönetici hoşbuldum arkadaşlar şu bayesesli nickli arkadaş dikkatimi çekti ona bir baktım o yüzden geç kaldım
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgelin Ali kaptan
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgelin Ali kaptan
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Aleykümselam hoşgelin Ali kaptan Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum reis nasılsın nasıl gidiyor
m542tf' Alıntı: Aleykümselam hoşgelin Ali kaptan Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum reis nasılsın nasıl gidiyor
.SeRDaR. Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali Hoşgeldin