larten123
Üye
sensation'ın symbian yine hacklendi konusundan mı hackliyim?
höf babacım hackle yav artık bize sonucu bildir yemin ediyorum bak bende hekleyecem![]()
seninki hackli değil miydi

sensation'ın symbian yine hacklendi konusundan mı hackliyim?
höf babacım hackle yav artık bize sonucu bildir yemin ediyorum bak bende hekleyecem![]()

8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.
nasıl koycam yardım edinnnnnn

Xplore diye uygulama var. Dosya yöneticisi. Onu bul indir. SIGNED olarak bul. Google'a yada S^3 uygulamalar bölümünde Dosya Yöneticiler'i kısmında bulabilirsin.![]()

hadi hayırlısı bakam bende telefon sapıtmıştı ama forumda kimsede olmamış garipvar bende zaten yaptım kardeş hackleidm bakıyım olmuşmu
---------- Eklendi @ 19:52:02 ---------- Yazıldı @ 19:44:05 ----------
olmuş angry birds season unsigned yükledim yükledi
İnşallah *#7370# ile ve suitten tekrar yazılım yükleyince giderr![]()

hadi hayırlı ossuuunhack oldu soft format attım orjinal belleyi suitden tekrar yükledim hack kalktı ve hackı tekrar yüklüyorum herkese öneriyorum![]()

hadi hayırlı ossuuun![]()

eyvallah sen de hackle kardeş korkma![]()

yok baba benim o taraklarda bezim yok iyiyim böle hackli olunca telefona zulmediyorum onu yükle bunu sil...![]()
çok çektirmişsin sen cihaza
gaaaaaç kere hackledim sonra döndümdaha önce hackledin galibaçok çektirmişsin sen cihaza
![]()