hacklesem mi hacklemesm mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuralsiz9

Üye
Kardeş o konuyla hackle sonra kaldırmak istersen ki istemezsin garanti için diyorsan Flash atarsın ilk aldığın güne dönüyor ovi falan kalıyor öyle yollarsın garantiye sorun olmaz.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o konuyla hackle sonra kaldırmak istersen ki istemezsin garanti için diyorsan Flash atarsın ilk aldığın güne dönüyor ovi falan kalıyor öyle yollarsın garantiye sorun olmaz.

herkes ovi filan gidiyor diyor sen nasıl gitmiyor diyorsun?

doctorrr

doctorrr

Üye
herkes ovi filan gidiyor diyor sen nasıl gitmiyor diyorsun?
soft formatla hack kalkmıyor denedim :aha: yalnız hard format yada flashla elbetteki kalkar yalnız sana önerim nokia suitten yazılımı tekrar yükle herşey yerli yerinde olur o zaman :D

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
soft formatla hack kalkmıyor denedim :aha: yalnız hard format yada flashla elbetteki kalkar yalnız sana önerim nokia suitten yazılımı tekrar yükle herşey yerli yerinde olur o zaman :D

2-3 kere bazı sebeplerden dolayı yazılımı tekrar yüklemiştim hack yaptıktan sonra yine suitten orjinal yazılımı yüklesem kalkar mı denedin mi kalktı mı?

doctorrr

doctorrr

Üye
2-3 kere bazı sebeplerden dolayı yazılımı tekrar yüklemiştim hack yaptıktan sonra yine suitten orjinal yazılımı yüklesem kalkar mı denedin mi kalktı mı?
evet denedim ve hack uçtu gitti şimdi sen bi hackle hevesin gitsin o zaman :D

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim ve hack uçtu gitti şimdi sen bi hackle hevesin gitsin o zaman :D

bak sana güveniyorum kardeş eminsin değil mi eğer gitmesse vebali sana he hangi hackı öneriyorsun?

Kesin kalkar di mi?

derman00

Üye
evet soft format *#7370# ile atılıyor

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal yazılımı yüklemek ve soft formatı atmakla tam olarak kalkar mı yoksa parçaları kalır mı? Bir arkadaş öyle demişti.

Buğra60

Buğra60

Üye
bak sana güveniyorum kardeş eminsin değil mi eğer gitmesse vebali sana he hangi hackı öneriyorsun?

Kesin kalkar di mi?

Kardeş ben orjinal belle kullanıyorum. Ben de senin gibi çok korkuyodum ama hiç bir şey de kuramıyodum telefona. Bi gün aman ne olursa olsun dedim nortonla hackledim, hiçbir sorunla karşılaşmadım, aksine çok da memnun oldum, iyi ki yapmışım dedim. Ancak olayı biraz abartıp önüme gelen her uygulamayı kurunca :) telefonda donmalar falan oldu. Ben de hafıza kartını biçimlendirip soft format attım normale döndü telefon. Şimdi tekrar hackli ve gayet memnunum. Bence hack olmazsa olmaz ;)

atakan25

atakan25

Üye
orjinal yazılımı kur kalkar format ile satabilite sorunları yaşıyorum şebeke gidiyor mesela

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş anlıyorum da soft formatla ya da suiteden tekrar yazılımı yüklemeyle gider mi hack yani garantiye girer mi tekrar?

atakan25

atakan25

Üye
Tamam kardeş anlıyorum da soft formatla ya da suiteden tekrar yazılımı yüklemeyle gider mi hack yani garantiye girer mi tekrar?

soft ile gitmez hard ile kesin gider o zamanda telefondan haritalar falan uçar orjinal yazılımla garantiye girer

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
soft ile gitmez hard ile kesin gider o zamanda telefondan haritalar falan uçar orjinal yazılımla garantiye girer

yani orjinal yazılımı suiteden yüklersem hem hack gider hem de garantiye girer mi?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

soft atıp suitten yeniden yükle yapınca hack gidiyo çok kere yaptım

azrock

azrock

Üye
yani orjinal yazılımı suiteden yüklersem hem hack gider hem de garantiye girer mi?

Dostum, en az 5-10 kişi soft veya hard format veya Suite'den yeniden yükleme ile hackin kalkacağını söylemiş. Daha ne ikide bir sorup duruyorsun soruyu?
:nono:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hackle kurtul ;)

• Beğen
Tepkiler: azrock
doctorrr

doctorrr

Üye
höf babacım hackle yav artık bize sonucu bildir yemin ediyorum bak bende hekleyecem :aha:

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
sensation'ın symbian yine hacklendi konusundan mı hackliyim?

ümran

Üye
arkadas ben ne ddm .bende yeniydm hack ,flash ,cwf ,bunlar nedir bilmezdm.ama tema efektlerini görünce hic teredütsüz hackledm .adımları düygun uygula hic sorun yasamazsın ve de cok memnunum iyiki hacklemism garantiye gelince herkes bisi diyor.bence soft formatla hack kalkar ben kasarsa öyle yapcm. Umarım acıklayıcı olmuştur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...