Kardeş o konuyla hackle sonra kaldırmak istersen ki istemezsin garanti için diyorsan Flash atarsın ilk aldığın güne dönüyor ovi falan kalıyor öyle yollarsın garantiye sorun olmaz.
soft formatla hack kalkmıyor denedimherkes ovi filan gidiyor diyor sen nasıl gitmiyor diyorsun?
yalnız hard format yada flashla elbetteki kalkar yalnız sana önerim nokia suitten yazılımı tekrar yükle herşey yerli yerinde olur o zaman 
soft formatla hack kalkmıyor denedimyalnız hard format yada flashla elbetteki kalkar yalnız sana önerim nokia suitten yazılımı tekrar yükle herşey yerli yerinde olur o zaman
![]()
evet denedim ve hack uçtu gitti şimdi sen bi hackle hevesin gitsin o zaman2-3 kere bazı sebeplerden dolayı yazılımı tekrar yüklemiştim hack yaptıktan sonra yine suitten orjinal yazılımı yüklesem kalkar mı denedin mi kalktı mı?

evet denedim ve hack uçtu gitti şimdi sen bi hackle hevesin gitsin o zaman![]()
bak sana güveniyorum kardeş eminsin değil mi eğer gitmesse vebali sana he hangi hackı öneriyorsun?
Kesin kalkar di mi?
telefonda donmalar falan oldu. Ben de hafıza kartını biçimlendirip soft format attım normale döndü telefon. Şimdi tekrar hackli ve gayet memnunum. Bence hack olmazsa olmaz Tamam kardeş anlıyorum da soft formatla ya da suiteden tekrar yazılımı yüklemeyle gider mi hack yani garantiye girer mi tekrar?
soft ile gitmez hard ile kesin gider o zamanda telefondan haritalar falan uçar orjinal yazılımla garantiye girer
Tamam kardeş anlıyorum da soft formatla ya da suiteden tekrar yazılımı yüklemeyle gider mi hack yani garantiye girer mi tekrar?
yani orjinal yazılımı suiteden yüklersem hem hack gider hem de garantiye girer mi?