hacklesem mi hacklemesm mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
hacklesem mi hacklemesm mi
yaklaşık 2 aydır nokia c601 symbian ^3 belle kullanıyorum ve bakıyorum ki bir çok uygulama unsigned yani bi yandan istiyorum hacklemeyi bir yandan istemiyorum korkularım ve endişelerim vr telefona bir şey olur çöker pert olur falan filan garantilik işi olsa hackledıkten sonra alırlar mı almzlarsa nasıl hacki kaldırabilirim hangi hacki öneriyorsunuz beni bu konuda aydınlatır mısınız ortada kaldım yapayım mı yapmayayım mı :bilmm

azrock

azrock

Üye
Hacklemekle telefon ÇÖKMEZ!*

Unsigned uygulamaları kurmak istiyorsan, hackle. Bu yeni Norton hack ile 3,5-4 dk'da hallediyorsun işini.:oke:

*Eğer X-Plore ile sistem dosyalarıyla oynarken, herhangi olmadık bir şeyi silersen; telefon açılışta "Nokia" yazısında kalır. Bir Hard format olmadı,Suite'den yeniden yükleme yaparsın, olur biter...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
yeni nortonla yapılan hacki nrden bulacagım teldeyim şu an ve dedıgım gıbı hacki nasıl kaldırabilirim olmadık bir durumda

fikirlerinizi bkliyorum yazmaktan cekinmeyin lütfen

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
adı hack olunca çekiniyo millet...hack siz tel tel değil maalesef..

Mert045

Mert045

Üye
Hackle s60v3 bölümünde hack konuları var hiç çekinme

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
bnmkisi symbian^3 o konuya mı bakayım

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
şu an mobil den yazıyorum.forum da var symbian hack ya da en kolay yoldan hack vs isimli konular var.hackle sonra camın isterse geri yüklediğin programları kaldırır ve bir de dosya var onu siler eski hale dönersin.

ümran

Üye
ARkadas bende yeniydim Korkuyodum hackten ama maxicepte güzel tema efektleri war sırf tema efekti için attım ve şimdi cok memnunum istediğim her uygulama ve oyunu yüklüyorum korkacak bişi yok :)

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
diyelim yükledim hackı hangi dosyları silersem kalkar??

ümran

Üye
walla arkadas rompatch diye bi dosya war onu kaldırsan hack kalkıyo fakat garantiye tekrar girmez sanırım ya hard yada soft format atmangerekli benimde pek bilgm yok -

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
*#7880# yapsam olur mu

---------- Eklendi @ 17:04:50 ---------- Yazıldı @ 16:51:45 ----------

Hard format atınca gidiyor diyorlar ben vazgeçtim hacklemiycem hard format atarsam telefondaki ovi filan hepsi gidiyor ya uğraşamam yok mu başka çare silmek için?

tandogucem

tandogucem

Üye
hackleme derim ben :)

hackledikten sorna pişman olanların sayısı fazla .

hacklemedim pişman degilim her hangi bir sorunlada karsılasmadım . illki sertifika sorunun varsa opda yı kullan . yada kullanma zaten her uygulama signed olarak çıkıyor .

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hackle gitsin kim niye pişman olmuş görsel olarak zenginleştirmek istiyorsan hackle
görüntüden memnunsan zaten herşeyin signedi çıkıyor

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kesin kalıyor mu hackleyince ve kaldırmak sadece hard formatla mı oluyor?

derman00

Üye
Ben norton yöntemiyle hackliyorum.Telefonda bir sorun oluştuğunda soft format atınca hacksiz haline dönüyo.Bir sorun olmadı şimdiye kadar.

---------- Eklendi @ 17:42:00 ---------- Yazıldı @ 17:38:31 ----------

Norton yöntemiyle hacklersen telefon açıldığı müddetçe soft format atar düzeltirsin.Ama cfw yüklersen flaşlaman gerekir orjinal yazılımı tekrardan.Zaten telefon açılmazsa flaş atıldığını nereden anlayıp garanti dışı bırakacaklar ki?

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Ben norton yöntemiyle hackliyorum.Telefonda bir sorun oluştuğunda soft format atınca hacksiz haline dönüyo.Bir sorun olmadı şimdiye kadar.

---------- Eklendi @ 17:42:00 ---------- Yazıldı @ 17:38:31 ----------

Norton yöntemiyle hacklersen telefon açıldığı müddetçe soft format atar düzeltirsin.Ama cfw yüklersen flaşlaman gerekir orjinal yazılımı tekrardan.Zaten telefon açılmazsa flaş atıldığını nereden anlayıp garanti dışı bırakacaklar ki?

soft format *#7370# ile mi yapılıyor?

doctorrr

doctorrr

Üye
bence hackleme hacım bu konulara fransızsan pek anlamıyosan azcık daha idare et iyice kavra bu konuları sonra hacklersin flash atarsın cfw kurarsın...:D

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
kavramaya çalışıyorum ben de hacı soft formatla kaldırabilir miyiz hacki ona göre yapcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...