Size hossohbetler benim yapmam gereken islerım var buralardayım ben. tamam şimdiden iyi geceler size
__xXx__ Üye S3RS3Ri' Alıntı: Size hossohbetler benim yapmam gereken islerım var buralardayım ben. Genişletmek için tıkla ... tamam şimdiden iyi geceler size
S3RS3Ri' Alıntı: Size hossohbetler benim yapmam gereken islerım var buralardayım ben. Genişletmek için tıkla ... tamam şimdiden iyi geceler size
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: dur yahu lar nolcak inş. Genişletmek için tıkla ... kaptım birini sağol Metin. ---------- Eklendi @ 02:47:33 ---------- Yazıldı @ 02:46:30 ---------- S3RS3Ri' Alıntı: Size hossohbetler benim yapmam gereken islerım var buralardayım ben. Genişletmek için tıkla ... görüşürüz hoşçakal.
- SerkeŞ -' Alıntı: dur yahu lar nolcak inş. Genişletmek için tıkla ... kaptım birini sağol Metin. ---------- Eklendi @ 02:47:33 ---------- Yazıldı @ 02:46:30 ---------- S3RS3Ri' Alıntı: Size hossohbetler benim yapmam gereken islerım var buralardayım ben. Genişletmek için tıkla ... görüşürüz hoşçakal.
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: arada bende de oluyor. Genişletmek için tıkla ... bide açtım telefonu sim kartı okumadı neyse döndüm ya olsun varsın ---------- Eklendi @ 02:48:14 ---------- Yazıldı @ 02:47:36 ---------- __xXx__' Alıntı: sağol hacı da oyuncak tamir etmem lazım sabaha yetişecek daha Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin
OttomaN TigeR' Alıntı: arada bende de oluyor. Genişletmek için tıkla ... bide açtım telefonu sim kartı okumadı neyse döndüm ya olsun varsın ---------- Eklendi @ 02:48:14 ---------- Yazıldı @ 02:47:36 ---------- __xXx__' Alıntı: sağol hacı da oyuncak tamir etmem lazım sabaha yetişecek daha Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: tamam şimdiden iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim, Kolay gelsin.
__xXx__' Alıntı: tamam şimdiden iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim, Kolay gelsin.
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bide açtım telefonu sim kartı okumadı neyse döndüm ya olsun varsın ---------- Eklendi @ 02:48:14 ---------- Yazıldı @ 02:47:36 ---------- kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
- SerkeŞ -' Alıntı: bide açtım telefonu sim kartı okumadı neyse döndüm ya olsun varsın ---------- Eklendi @ 02:48:14 ---------- Yazıldı @ 02:47:36 ---------- kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler kardeşim, Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... sagolasin abi iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler kardeşim, Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... sagolasin abi iyi geceler
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kaptım birini sağol Metin. ---------- Eklendi @ 02:47:33 ---------- Yazıldı @ 02:46:30 ---------- görüşürüz hoşçakal. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun abi ikinci bardaklara karanfilde atıcam
OttomaN TigeR' Alıntı: kaptım birini sağol Metin. ---------- Eklendi @ 02:47:33 ---------- Yazıldı @ 02:46:30 ---------- görüşürüz hoşçakal. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun abi ikinci bardaklara karanfilde atıcam
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: afiyet olsun abi ikinci bardaklara karanfilde atıcam Genişletmek için tıkla ... oh kokusu ta buraya geldi eyvallah Metin eline ve yüreğine sağlık.
- SerkeŞ -' Alıntı: afiyet olsun abi ikinci bardaklara karanfilde atıcam Genişletmek için tıkla ... oh kokusu ta buraya geldi eyvallah Metin eline ve yüreğine sağlık.
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: oh kokusu ta buraya geldi eyvallah Metin eline ve yüreğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... sağol varol abicim
OttomaN TigeR' Alıntı: oh kokusu ta buraya geldi eyvallah Metin eline ve yüreğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... sağol varol abicim
OttomaN TigeR Üye sohbet için teşekkür ederim herkese bana müsade artık, iyi geceler Allah'a emanet olun. ---------- Eklendi @ 02:58:48 ---------- Yazıldı @ 02:58:00 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sağol varol abicim Genişletmek için tıkla ... sende kardeşim Allah'a emanet ol.
sohbet için teşekkür ederim herkese bana müsade artık, iyi geceler Allah'a emanet olun. ---------- Eklendi @ 02:58:48 ---------- Yazıldı @ 02:58:00 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sağol varol abicim Genişletmek için tıkla ... sende kardeşim Allah'a emanet ol.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sohbet için teşekkür ederim herkese bana müsade artık, iyi geceler Allah'a emanet olun. selametle iyi geceler. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: sohbet için teşekkür ederim herkese bana müsade artık, iyi geceler Allah'a emanet olun. selametle iyi geceler. Genişletmek için tıkla ...
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: s.a biraz işim var bekleyin Genişletmek için tıkla ... A.s tamam bekliyoruz