ultrayer6
Üye
cochineal böceği nedir ya? allah allah...
bana gelmişler kolaya renk veren böcek diye. bilmesem inanacağım. kolaya renk veren karameldir, bunu zaten biliyordum. üşenmedim, coca cola'ya, cola-turka'ya ve pepsi'ye mail attım. hepsi de karamel kullandığını söylediler, sorun yok yani. ham karamel kolaya rengini veren.
bir de bu cochineal'cılar gelmişler "kırmızı renk veriyor" diyorlar. e kola kırmızı mı? ya da kırmızı ama ben yanlış görüyorum. hey yarabbim.
velhasıl, size gelip de kolaya bilmem ne böceği kırmızı renk veriyor derse inanmayın. mantığınızı kullanın, kolanın rengine bakın. tatmin olmazsanız içindekiler'i okuyun, tatmin olmazsanız laboratuvar test sonuçlarını okuyun ya da mail atın.
hadi görüşürüz...
bir de bu cochineal'cılar gelmişler "kırmızı renk veriyor" diyorlar. e kola kırmızı mı? ya da kırmızı ama ben yanlış görüyorum. hey yarabbim.
velhasıl, size gelip de kolaya bilmem ne böceği kırmızı renk veriyor derse inanmayın. mantığınızı kullanın, kolanın rengine bakın. tatmin olmazsanız içindekiler'i okuyun, tatmin olmazsanız laboratuvar test sonuçlarını okuyun ya da mail atın.
hadi görüşürüz...
İçimi rahatlattın