Telefon Alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıyorum
Arkadaşlar para sınırım yok. benim nasıl bir telefon almamı önerirsiniz. Ne alıyım android mi yoksa başka bişey mi alıyım ?

asigsasi

asigsasi

Üye
beklentilerin neler

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
hızlı,şık, ram bakımından iyi uygulama çeşiti bol olan kamerası kaliteli falan yani

by*cambaz

Üye
htc one x tegra 3 android 4.0 sense arayüzü 4.0 kamera 8 megapiksel

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
ipon 4s al da havan olsun hemde ne arasan var telefonda madem paran bol :)

cyber

cyber

Üye
one x

Türe

Türe

Üye
Htc one s abisi one x'ten çok daha iyi durumda herkese sorabilir + videolarını inceleyebilirsin.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Para sorun değilse ve bol bol uygulama istiyorsan 4S :oke:

R.A.M

R.A.M

Üye
4s alma tavsiyem o kadar paraya beklentileri karşılamıyor düşünsene telefonunun bluetooht özelliğini bile kullanamıyosun uygulamalar bile ücretli bir çoğu flash player yok sen bence androidli cihaz al android linuxdur geliştireblinir ve herşey tamamen ücretsidir

Türe

Türe

Üye
4s alma tavsiyem o kadar paraya beklentileri karşılamıyor düşünsene telefonunun bluetooht özelliğini bile kullanamıyosun uygulamalar bile ücretli bir çoğu flash player yok sen bence androidli cihaz al android linuxdur geliştireblinir ve herşey tamamen ücretsidir

Beklentileri karsilamiyor mu :kop: bnce sen telefonu bir detayli incele ondan sonra yorum yap dostum . Jailbreakle istedigin uygulamayi ucretsiz indirebilirsin ayrica cydia da bluetoothla ilgili bir suru program var ve bluetoothla veri alisverisine de olanak saglaniyor . Saygilar.

R.A.M

R.A.M

Üye

Beklentileri karsilamiyor mu :kop: bnce sen telefonu bir detayli incele ondan sonra yorum yap dostum . Jailbreakle istedigin uygulamayi ucretsiz indirebilirsin ayrica cydia da bluetoothla ilgili bir suru program var ve bluetoothla veri alisverisine de olanak saglaniyor . Saygilar.

ben iphonu detaylı incelemedim elimde az çok kurcaladım arkadaşımın sorunlarını dile getirdim o cihaz bence türkiyede çok pahalı diğer telefonlara göre birde adobe flash desteği verse ios'a işte o zaman alınacak telefon iphone

aleranol

aleranol

Üye
kesinlikle 4s çünkü herşey var tek sorunu bluetooth ayfon arası çalışıyor ve jailbreak ile itunese bağlısın. Sınır yoksa ip4s. Eğer ekranı çok büyük olsun iyi olsun dersen one x veya galaxy note. Eğer işte ortalama bişiler istiyorum dersen de s2 al gitsin.

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kardeşime alinacakti zaten galaxy s2 aldılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
android

vavra22

vavra22

Üye
sana 3 seçenek sunuyorum :)
1-sony xperia yeni telefon çıkarcak onu bekle veya Xperia S' e bak bende şık tasarım ve performans düşkünüyüm sony favorim.
2-htc one x olgunlaşmamış bir telefon şu an itibariyle htc one s daha ön planda...
3-İphone 4s çok gözde bir telefon ama madem para sıkıntısı yok idare et bekle iphone 5 al kralı sende olsun :)

Türe

Türe

Üye

ben iphonu detaylı incelemedim elimde az çok kurcaladım arkadaşımın sorunlarını dile getirdim o cihaz bence türkiyede çok pahalı diğer telefonlara göre birde adobe flash desteği verse ios'a işte o zaman alınacak telefon iphone

Hayir zaten bu saatten sonra flas destegine ihtiyac kalmayacak cunku html5 oluyor hersey artik

SheFy

SheFy

Üye
aynen oyle

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
Galax Nexus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...