4s alma tavsiyem o kadar paraya beklentileri karşılamıyor düşünsene telefonunun bluetooht özelliğini bile kullanamıyosun uygulamalar bile ücretli bir çoğu flash player yok sen bence androidli cihaz al android linuxdur geliştireblinir ve herşey tamamen ücretsidir
bnce sen telefonu bir detayli incele ondan sonra yorum yap dostum . Jailbreakle istedigin uygulamayi ucretsiz indirebilirsin ayrica cydia da bluetoothla ilgili bir suru program var ve bluetoothla veri alisverisine de olanak saglaniyor . Saygilar.
Beklentileri karsilamiyor mubnce sen telefonu bir detayli incele ondan sonra yorum yap dostum . Jailbreakle istedigin uygulamayi ucretsiz indirebilirsin ayrica cydia da bluetoothla ilgili bir suru program var ve bluetoothla veri alisverisine de olanak saglaniyor . Saygilar.

ben iphonu detaylı incelemedim elimde az çok kurcaladım arkadaşımın sorunlarını dile getirdim o cihaz bence türkiyede çok pahalı diğer telefonlara göre birde adobe flash desteği verse ios'a işte o zaman alınacak telefon iphone