Xperia Neo V Alsammı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V Alsammı
su aralar samsung galaxy wonder aldım ama biraz aptallık ettim sanırım ics gelmiyormus xperia neo V'ye geri donme sansım var ama garanti sorunu korkutuyor wonder'ı aldıgım bayıdeki adam sony ericsson alma her hangi bi bozulmada elinde kalır tarzında biseyler dedi ama sizce ne yapmalıyım...

f_conq

f_conq

Üye
ben neo kullanıyorum arkadaşa wonder aldık bence hiç değiştirme wonder iyidir arada arkadaşın telefonu kurcalıyorum daha hızlı. zaten araştır neo v ye ics geldi yükleyenler pişman geri dönme çabasındalar. wonder içinde ics romları çıkacaktır emin ol hatta araştır belki yayınlayan vardır telefonu rootlayıp ics yükleyebilirsin. benim tavsiyem wonder iyidir...

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
çok tesekkürler :)

__xXx__

__xXx__

Üye
telefonu root ederse garanti dışı kalır bu bir
ikincisi bende wonder kullandım zamanla ram sıkıntısı oluyor bence neo v ye dön evet şu an ki ics çok stabil değil ama kasma donma zamanla kalkıyor telde şu an kasma donma yok memnun olmayanların bir kısmı oyun oynayamamaktan şikayetçi ama yakında sony bir güncelleme ile herşeyi rayına oturtur

f_conq

f_conq

Üye
telefonu root ederse garanti dışı kalır bu bir
ikincisi bende wonder kullandım zamanla ram sıkıntısı oluyor bence neo v ye dön evet şu an ki ics çok stabil değil ama kasma donma zamanla kalkıyor telde şu an kasma donma yok memnun olmayanların bir kısmı oyun oynayamamaktan şikayetçi ama yakında sony bir güncelleme ile herşeyi rayına oturtur
Dostum gb ye geri nasıl dönerim diye başlık açan sen değilmiydin? bi kere arkadaşın elindiki cihaz 1.4 ghz bu fark bile wonderı seçmesi için yeterli bence. profilime bakarsan ben de neo kullanıyorum ama wonder daha akıcı geldi bana sadece ekran biraz kalitesiz gibi kontrast sıkıntısı var sanki siyah renk tam siyah gibi değil grimsi onun dışında her açıdan neo v den iyidir

__xXx__

__xXx__

Üye
Dostum gb ye geri nasıl dönerim diye başlık açan sen değilmiydin? bi kere arkadaşın elindiki cihaz 1.4 ghz bu fark bile wonderı seçmesi için yeterli bence. profilime bakarsan ben de neo kullanıyorum ama wonder daha akıcı geldi bana sadece ekran biraz kalitesiz gibi kontrast sıkıntısı var sanki siyah renk tam siyah gibi değil grimsi onun dışında her açıdan neo v den iyidir

evet dostum gb ye geri dönmek istiyorum ama nedeni kasılma donma değil bazı işime yarayan programlar ve sevdiğim oyunlar 4.0 destekli değil hata veriyor bende zamanında wonder kullandım o yüzden neo v öneriyorum ilk başlarda akıcı olmasına lafım yok ama zamanla ram sıkıntısı kendini belli ediyor bütün forumlarda bu konudan şikayetçi bir çok kullanıcı var ayriyetten bu ikisi haricinde htc desire s var o cihazda göz önünde bulundurulabilir

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo v kesinlikle öneririm zaten telin arkasında sony var o bile yeter

gnc01

Üye
neo v google+sony calışıyor arkasında.

ben yukledım 4.0 cok iyi calışıyor ve şarjı baya uzun gıdıyor bır kac arkadaş karalamak ıcın telefonu olumsuz yorum yapmışlarda

__xXx__

__xXx__

Üye
evet şu android 4.0 değişik bir sistem en başta yavasti ama gün geçtikçe hızlanıyor sadece şu an bazı oyun ve uygulamalarda sıkıntı var oda zamanla düzelir

klongs

klongs

Üye
evet şu android 4.0 değişik bir sistem en başta yavasti ama gün geçtikçe hızlanıyor sadece şu an bazı oyun ve uygulamalarda sıkıntı var oda zamanla düzelir

ben ilk custom romla yuklemistim icsyi 1 tane bile oyun acamamistim :D

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
bende mi sorun var anlayamadım şarj hiç gitmiyor bir günü geçiremedim

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
sağol ama bir onarım daha yapamam :-) birde uğraşmaz sam ne ise yarıyor bu telefon . :) canımi sıkmaya başladı. sıkıntıya sokuyor bu telefon . senin telefona root yaptınmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...