808 Kendi Reklamını Kendi Çekmiş :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
750 euro mu? yuh!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok degil bence daha cihazın çıkmasına bir aydan fazla var ve avrupa fiyatı 450€ olduguna göre Türkiye de 1300tl gibi bir rakama satılır muhtemelen bu durumda böyle bir ayrıcalıgı bir aydan fazla yaşamak için 400tl fark veren çok olucaktır eminim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zevk meselesi ben lumia900 için veririm ama 808 e vermem abi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilanı takip edicem bakalım kaç günde satılıcak. iphone 4s i darty 3200tl den satmıştı Türkiye ye gelmeden önce

djsalih91

djsalih91

Üye
yeri değil ama ben c6-01 le fotoğraf çekiyorum telefonda çok net ama bilgisayara atınca ve bir kez yaklaştırınca fotoğraf bozuluyo sanki samsungun e250 si çekmiş gibi oluyor aynı şey videoda da geçerli telefonda net bilgisayarda kötü bu arada farklı bilgisayarda aynı şey oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kameranın çözünürlügünden bizde ondan bahsediyoruz zaten pureview 808 ile çekilmiş bir fotografı duvarınıza tablo bile yapabilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
satılmış!!! yuf bea.

demek ki bu cihaz biraz daha mantıklı fiyattan satışa sunulursa güzel satış rakamları yakalayabilir. Bu cihaz sıradan bir symbian degil elimizdeki cihazlarla karıştırmayın bence.

cukuleaks

Üye
41 megapixelin ilerisine gidemiyecekler diyenlere şaşırıyorum. Nasıl gidilmesin ya? Teknoloji dünyası 41 megapixellemi sınırlı yani? Yapmayın, mantığınızı çalıştırın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt