telefonumdaki gereksiz dosyalari silmek istiyorum yardimmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
telefonumdaki gereksiz dosyalari silmek istiyorum yardimmmm
arkadaslar telefondaki gereksiz dosyalari silip telefonu rahatlatabilcek bi program varmi pcdeki cleaner vs gbi ?

catdog136

catdog136

Üye
malesef yok

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
eyw sagolasin

uribaju

uribaju

Üye
netquin mobile guardi oneririm ;)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
euw dostum bi bakm=)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
usta bulamadm yaw link verebilirmsn sana zahmet

Utku

Utku

Üye
Telefonun kendi internetinde geçmişi hatırlama de çerezleri kabul etme (mebin sitelerinde onaylma için normalde kod çıkıyor bunu yaparsan göremezsin) vs. opera içinde aynı şeyi yap :ehe biraz daha rahat nette dolaşırsın

najanaja

najanaja

Üye
cleaner, netquin mobile guard ve safe manager bu üçü war şu anda temizlik yapan.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
X Clear Deneyin Çalışmazsa NetQin Gayet Güzel

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde sandım ki ovi rehberi flen silecek ole bişi yapacaksaN Nokin nfl die bişi var oradan fw yi açıp silip paketliyon sonra flash atıyon

Utku

Utku

Üye
bnde sandım ki ovi rehberi flen silecek ole bişi yapacaksaN Nokin nfl die bişi var oradan fw yi açıp silip paketliyon sonra flash atıyon
Doğru düzgün yazsan(ole,bişi,flen,bnde,.....):off:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
yok usta hani yukledgmz oyunlardan vs kalanlardan bahsedydum

exalted55

exalted55

Üye
Yok...

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
konu hortlamiş adama sekiz ay sonra cevap yazmışsınız bu mesaj kasma değilde neki peki

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var cleanerla temizliyorum ama yinede görünüyor örneğin batery monitore giriyorum hani uygulama seçiyorsunuz ya ne kadar kullanabileceğiniz ile ilgili dakikayı gösteriyor ben orda uygulama seçerken sildiğim uygulamalarında isimleri çıkıyor fakat simgeleri çıkmıyor ama demekki hala kalıntıları var onları nasıl temizlerim

AngvanLee

AngvanLee

Üye
konu hortlamiş adama sekiz ay sonra cevap yazmışsınız bu mesaj kasma değilde neki peki

Bu sayede bizde faydalanmış olduk bende uzun zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama hep nete girince unutuyordum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var cleanerla temizliyorum ama yinede görünüyor örneğin batery monitore giriyorum hani uygulama seçiyorsunuz ya ne kadar kullanabileceğiniz ile ilgili dakikayı gösteriyor ben orda uygulama seçerken sildiğim uygulamalarında isimleri çıkıyor fakat simgeleri çıkmıyor ama demekki hala kalıntıları var onları nasıl temizlerim

battery monitör o uygulamaların önceden ne kadar kullnıldığını gösterir istatistiklerini temizle görünmez daha.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

battery monitör o uygulamaların önceden ne kadar kullnıldığını gösterir istatistiklerini temizle görünmez daha.

hayır yanlış anladınız batery monitore ilk girdiğinizde sağ tarafta yüzdeyi gösteriyor sağ taraftada alt alta 6 tane uygulama var onları değiştirmek için basılı tutuyorsunuz sonra uygulamaların listesi çıkıyor orda çıkanları diyorum

Üst Alt