pc çok yavaşladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
pc çok yavaşladı
merhaba arkadaşlar
sorunum şu iki internette araştırdım ama çok iyi bir neticeye ulaşamadım
pc çok yavaşladı.Öyleki eskiden tam zaman tutmadım ama örnek verecek olursak eskiden 3-4 dakikada açılan pc şimdilerde 7-8 dakikaya çıktı.Hatta bu çıkma açıldıktan sonrada devam edip tam kullanıma 10 dakikada geçiyor
hafıza dolu desem c:51 gb boş d:123 gb boş (250 gb harddisk)
ram ddr2 2 gb
ekran kartı asus 8800 gt (son güncellemeler yapıldı)
işlemcim p4 2.4 ghz
anlamadımki neden olabilir.şimdi format atsam gerekmez diye düşünüyorum ama yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler

Türe

Türe

Üye
Bi pc icin 3-4 dk da cok :hmmm

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
virus trojan yemis senln bilgisayar büyük bir ihtlmallle.once kablolarla oyna ıyıce yerlesıp yerlesmedıgınden emın ol kasayı ac kontrol et.donanımsal sorun yoksa bılgısayara guzelce format at gereklı programlarını kur guncellemelerını yap ımajını al bır daha bu tur sorun olursa 10 dkda bılgısayarını yenılemıs olur zamandan tasarruf etmıs olursun.deepfreeze de kurabılırsın.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
virus trojan yemis senln bilgisayar büyük bir ihtlmallle.once kablolarla oyna ıyıce yerlesıp yerlesmedıgınden emın ol kasayı ac kontrol et.donanımsal sorun yoksa bılgısayara guzelce format at gereklı programlarını kur guncellemelerını yap ımajını al bır daha bu tur sorun olursa 10 dkda bılgısayarını yenılemıs olur zamandan tasarruf etmıs olursun.deepfreeze de kurabılırsın.

evet banada o şekilde yapmak hem mantıklı hemde doğru geliyor.en iyisi fotoları müzikleri kopyalayıp atıyım formatı
kardeş tavsiye için teşekkürler

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
evet banada o şekilde yapmak hem mantıklı hemde doğru geliyor.en iyisi fotoları müzikleri kopyalayıp atıyım formatı
kardeş tavsiye için teşekkürler

Hemen formata sarilma derim. Formatsiz probleri cozmeye calis. Varligindan suphe ettigin zararli yazilimlari temizlemenin farkli yollari var. Asagidaki linki incele ve uygula. Varsa USB belleginle yoksa CD/DVD ile linkteki aractan kendine bir tane olustur. Her turlu kullan.:oke:

http://www.maxicep.com/windows-isle...aracina-donusturmek-ister-misiniz-597172.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt