Ekran kartı bozuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm bakıcam :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aboooo
ben unutmuşum burayi
sen mesaj yazsaydin gorunce cevaplardım :D

neyse sımdı dersteyım aksam yazarım :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bu fiyata en iyisi budur.

daha ucuza daha iyisi yok... sisteminde en yüksek bunu kaldırır zaten.
powerın 230 watt...
işlemci anakart ve diyer bileşenler toplam 150 watt olsa 60 watta eran kartı 210 yapar. kullanabilirsiniz :oke:

---------
emre face aç.. :sopa:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bu fiyata en iyisi budur.

powerın 230 watt...
işlemci anakart ve diyer bileşenler toplam 150 watt olsa 60 watta eran kartı 210 yapar. kullanabilirsiniz :oke:

---------

pihh o hesabı dondurdum ama :ehe neyse açiyim bari :D

atakanbilir

atakanbilir

Üye
Tsk.bakacagim.

LumieRe;4628267]bu fiyata en iyisi budur.

powerın 230 watt...

---------
[/QUOTE]

atakanbilir

atakanbilir

Üye
ÖNCELİKLE EKRAN KARTI TAVSİYESİ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM.
Ekran kartını sipariş ettim ve kısa sürede elime geçti.iyi hoşta bu sefer çalıştıramıyorum.nasılmı ben bilgisayarı hep VGA çıkışıyla çalıştırdım.kartta DVI çıkışlı tamam bir tane aparat aldım. VGA yı DVI aktaran gel gelelim bilgisayar açılıyor.görüntü yok.aynı işlemi bilgisayarın üzerindeki eski kartla denedim.yine aynı vga la çalışıyor dvı ile görüntü açmıyor.bios sıfırladım.ram i temizledim.banamısın demedi.açilen yardım bekliyorum.olmazsa son çare format atacagım.şimdiden teşekkürler

Tsk.bakacagim.

powerın 230 watt...

---------
[/QUOTE]

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
eskı kartın drıverlarını tamamen kaldırman gerekıyor...
Bu arada hangı ekran kartını aldın ?

atakanbilir

atakanbilir

Üye

powerın 230 watt...

YUKARIDAKİ EKRAN KARTINI ALDIM ESKİ DRVIRLERİNİ KALDIR DEMİŞSİN.eski dvı girişinde de görmüyordu zaten.birde öyle deneyim ozaman

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayır bak sımdı.. Drıver yukledıgınde yanında yardımcı catalyst yuklenır.. Bu program goruntuyu vga olarak verdıgı ıcın goruntu alamıyorsun..
Sen goruntu cıksını degıstırmen gerekyor... Drıverla yapamazsan format at.

atakanbilir

atakanbilir

Üye
çok teşekkür ederim şu anda yeni ekran krtıyla ve dvı girişiyle yazıyorum.işlemi başarıyla tamamladım.eski yazılımı kaldırdım.yeni kartın yazılımını yükledim.kartını tanıdı ve şu anda çalışıyor.:oke::oke::oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çok teşekkür ederim şu anda yeni ekran krtıyla ve dvı girişiyle yazıyorum.işlemi başarıyla tamamladım.eski yazılımı kaldırdım.yeni kartın yazılımını yükledim.kartını tanıdı ve şu anda çalışıyor.:oke::oke::oke:
hayırlı olsunnn :)
performansındanda memnunsan sorun kalmadı zaten güzel bir kart :oke:

Üst Alt